Samsung Galaxy F41: Έρχεται στις 8 Οκτωβρίου με μπαταρία 6.000mAh

, Samsung Galaxy F41: Έρχεται στις 8 Οκτωβρίου με μπαταρία 6.000mAh

Η Samsung μας προετοίμασε για την επερχόμενη σειρά Galaxy F από την προηγούμενη εβδομάδα, όμως πλέον γνωρίζουμε ημέρα ανακοίνωσης, καθώς και τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του. Η εταιρεία Flipkart ανέβασε ένα νέο poster για τη συσκευή, με το οποίο μαθαίνουμε ότι το Galaxy F41 θα ανακοινωθεί στις 8 Οκτωβρίου στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Μαζί με την ημερομηνία όμως, βλέπουμε και το design της συσκευής. Όπως βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία, το Galaxy F41 θα έρθει με οθόνη sAMOLED τύπου Infinity-U, με μικρό notch στο πάνω μέρος για τη selfie κάμερα και μικρά bezel περιμετρικά. Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε τριπλό σύστημα κάμερας, με φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη. Επίσης, επιβεβαιώνεται η μεγάλη μπαταρία των 6.000mAh.

Μη ξεχνάμε ότι ήδη η συσκευή έχει περάσει από το GeekBench, αποκαλύπτοντας τον επεξεργαστή Exynos 9611 στο εσωτερικό του, μαζί με 6GB μνήμης RAM. Επίσης, έχουμε δει τη συσκευή και στο Google Play Console, όπου μάθαμε ότι η ανάλυση της οθόνης του Galaxy F41 θα ανέρχεται στα 2.340×1.080p με 420ppi. Μένει να δούμε λοιπόν τη τιμή της συσκευής και σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσει.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΩΡΓΟΣ

Υπάρχει καμια πληροφορία αν θα κυκλοφορήσει Ελλάδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.