Samsung Galaxy Fold 2: Κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο σε απίστευτα χαμηλή τιμή

Samsung Galaxy Fold 2, Samsung Galaxy Fold 2: Κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο σε απίστευτα χαμηλή τιμή

Πριν μήνες μάθαμε ότι η Samsung εργάζεται στην ανάπτυξη ενός clamshell foldable smartphone, του Samsung Galaxy Fold 2, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020. Πρόσφατα, η εταιρεία έδωσε ένα μικρό teaser του κινητού, και τώρα αποκαλύφθηκαν μερικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Ποια θα είναι η τιμή του επόμενο αναδιπλούμενου;

Σε αντίθεση με τον προκάτοχο του, το Galaxy Fold 2 θα έχει clamshell σχεδιασμό, όπως το Motorola RAZR 2019. Μάλιστα, λέγεται ότι θα είναι κατά πολύ φθηνότερο από το Galaxy Fold.

Σύμφωνα με κορεάτικα μέσα, το επόμενο foldable smartphone της Samsung θα έχει τιμή εκκίνησης τα 845 δολάρια Αμερικής, έναντι των περίπου 2.000 δολαρίων που είχε το Samsung Galaxy Fold.

Πότε θα κυκλοφορήσει;

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Fold 2 τον Φεβρουάριο του 2020 σε περισσότερες αγορές από ότι το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone. Οπότε, υποθέτουμε ότι θέλει να μειώσει τις τιμές για να αυξήσει τις πωλήσεις. Επιπλέον, η κατασκευάστρια ετοιμάζεται για την παγκόσμια κυκλοφορία του Galaxy Fold.

Για την ακρίβεια, η εταιρεία σχεδιάζει να διαθέσει το Samsung Galaxy Fold σε 60 ακόμη χώρες. Μεταξύ των αγορών η κατασκευάστρια έχει συμπεριλάβει και τη χώρα μας. Με αυτή τη στρατηγική η Samsung ελπίζει να φτάσει τα 6 εκατομμύρια πωλήσεις το 2020 και τα 20 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2021.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djfapples

Εδώ είναι το μέλλον στα smartphones

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.