Samsung Galaxy Fold 2: Real life φωτογραφίες με μηχανισμό αναδίπλωσης clamshell

, Samsung Galaxy Fold 2: Real life φωτογραφίες με μηχανισμό αναδίπλωσης clamshell

Το δεύτερο foldable smartphone της Samsung φημολογείται ότι θα έχει έναν διαφορετικό σχεδιασμό, σε σχέση με το πρώτο Galaxy Fold το οποίο διπλώνει οριζόντια και έχει μέγεθος tablet. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις φήμες το Samsung Galaxy Fold 2 ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζεται θα έχει μηχανισμό αναδίπλωσης clamshell ο οποίος μοιάζει με αυτόν του Motorola Razr 2019.

Σήμερα, φωτογραφίες που διέρρευσαν στο κινεζικό Weibo Community, δείχνουν τον πραγματικό σχεδιασμό του smartphone αφού κάποιος χρήστης έχει την συσκευή στα χέρια του. Από τις φωτογραφίες συμπεραίνουμε ότι το Galaxy Fold 2 θα έχει punch hole στο κέντρο της οθόνης, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιεί Infinity-O panel.

, Samsung Galaxy Fold 2: Real life φωτογραφίες με μηχανισμό αναδίπλωσης clamshell

Όταν το smartphone της Samsung είναι ανοιχτό συναντάμε ένα στενόμακρο aspect ratio το οποίο ίσως μοιάζει με αυτό του Sony Xperia 1 (21 : 9). Στην δεξιά πλευρά συναντάμε τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου, ενώ στην κάτω μεριά βρίσκεται η θύρα USB-C για την φόρτιση της μπαταρίας.

, Samsung Galaxy Fold 2: Real life φωτογραφίες με μηχανισμό αναδίπλωσης clamshell

Στην πλάτη τώρα, συναντάμε κάμερα διπλής διάταξης και LED flash, καθώς και μία δεύτερη μικρή οθόνη στην οποία θα αναγράφονται ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες. Τέλος, τα χαρακτηριστικά του Galaxy Fold 2 παραμένουν άγνωστα και δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει ως μία high-end flagship ή κάποια mid-range πρόταση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.