Motorola RAZR 2019: Επίσημο με Flex View οθόνη, SD 710 και τιμή $1.500

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Επίσημο με Flex View οθόνη, SD 710 και τιμή $1.500

https://youtu.be/FC5FcfZf7xw

Οι κατασκευάστριες προσπαθούν να προσφέρουν κορυφαία χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή. Επίσης, έχουν ως στόχο να καινοτομούν δημιουργώντας smartphones με νέες τεχνολογίες. Το πολυαναμενόμενο Motorola RAZR 2019 είναι εδώ και συνδυάζει την καινοτομία με το design του παρελθόντος.

Χαρακτηριστικά

Τα Samsung Galaxy Fold και Huawei Mate X είναι δύο παραδείγματα για το πως θα μπορούσαν να είναι τα smartphones στο μέλλον. Η Motorola όμως γύρισε στο παρελθόν, και συγκεκριμένα 15 χρόνια πριν, κυκλοφορώντας μία ανανεωμένη έκδοση του γνωστού Motorola Razr.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Επίσημο με Flex View οθόνη, SD 710 και τιμή $1.500

Το Motorola RAZR 2019 είναι ένα foldable smartphone με clamshell σχεδιασμό, το οποίο έχει 6,2 ιντσών OLED “Flex View” οθόνη με ανάλυση 2.142×876 pixels και αναλογία 21:9.

Όπως όλα τα foldable smartphones, έτσι και το Motorola RAZR 2019 έχει μία εξωτερική 2,7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 600×800 pixels, η οποία εμφανίζει διάφορες ειδοποιήσεις, την ώρα, πληθώρα πληροφοριών, βοηθά στη χρήση της κάμερας για τη λήψη selfie και την εκτέλεση φωνητικών εντολών με τον Google Assistant.

Στο εσωτερικό του Moto RAZR 2019 θα βρούμε τον Snapdragon 710 τον οποίο συνοδεύουν 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης. Κάτω από την εξωτερική οθόνη υπάρχει η κύρια κάμερα που είναι στα 16MP με EIS. Η selfie κάμερα βρίσκεται στο εσωτερικό του foldable smartphone και είναι στα 5MP.

Κατά τα άλλα το Motorola RAZR 2019 έχει 2.510mAh μπαταρία η οποία υποστηρίζει 15W Turbopower γρήγορη φόρτιση, έχει θύρα USB Type-C, κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποστηρίζει Bluetooth 5.0, και τρέχει Android 9 Pie.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Motorola RAZR 2019 έχει mid-range χαρακτηριστικά, καθώς η εταιρεία προσπάθησε να κρατήσει την τιμή σχετικά χαμηλή, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα foldable smartphones της αγοράς.

Το αναδιπλούμενο έξυπνο τηλέφωνο της Motorola θα γίνει διαθέσιμο για προ-αγορά στην Αμερική από την Verizon στις 26 Δεκεμβρίου και η τιμή του θα είναι $1.500. Όσον αφορά τις υπόλοιπες αγορές, η εταιρεία αναφέρει ότι θα το κυκλοφορήσει εκτός ΗΠΑ το 2020.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Επίσημο με Flex View οθόνη, SD 710 και τιμή $1.500

Μέχρι το Moto RAZR 2019 να έρθει προς την Ευρώπη, αν έρθει, εμείς θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη συντροφιά του πολυαγαπημένου Motorola RAZR V3. Αν θέλετε κι εσείς μία δόση νοσταλγίας, δείτε το retro hands-on του Techblog.

Επίσης, η Motorola δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει τον εκπληκτικό μηχανισμό του μεντεσε. Αξίζει να ρίξετε μία ματιά.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Επίσημο με Flex View οθόνη, SD 710 και τιμή $1.500

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Επίσημο με Flex View οθόνη, SD 710 και τιμή $1.500

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Επίσημο με Flex View οθόνη, SD 710 και τιμή $1.500

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Επίσημο με Flex View οθόνη, SD 710 και τιμή $1.500

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ελευθέριος

Πολύ ακριβό !

spp

ενω το iphone..?

takis211

Mακαρι να ερθει προς τα μερη μας……..Σουπερ

jonjon

Ίσως η καλύτερη εκτέλεση αναδιπλώμενου κινητού ακριβό μεν αναμμένο δε , είχα το αρχικό.

Tasos Spanos

Δεν θα το θυμάται κανένας του χρόνου
Ίσως κάπου υπάρχει στο μέλλον σε κάποιο post για τηλέφωνα που ήρθαν και έφυγαν έτσι χωρίς να τα ξέρει κανένας

Kostas

Μόνο σε εμένα δεν άρεσε? Από specs ενταξει κλάμα, και από εμφάνιση τίποτα το σπουδαίο

Makis

Μάλλον…

Konstantinos

Δεν το πιστεύω το αγαπημένο μου κινητό όταν ήμουν μικρός…επέστρεψε! Απλά πανέμορφο και η καλύτερη δημιουργία συσκευής με εύκαμπτη οθόνη! Ελπίζω να έρθει Ελλάδα

Κινητομανής

Ο καλύτερος τρόπος να έχεις τα κινητά του σήμερα στα μεγέθη του χτες. Διπλωμένο είναι το φυσιολογικά αποδεκτό σε διαστάσεις, μακριά από τις παντόφλες που μας πασάρουν εδώ και αρκετά χρόνια. Πολλοί κοντόφθαλμοι βλέπουν τα specs και κοροϊδεύουν, μη μπορώντας να δουν την ουσία που είναι η ίδια η υλοποίηση. Σε μελλοντικές υλοποιήσεις θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο: Και μπαταρία μεγαλύτερη θα μπει, και κάμερα, και επεξεργαστής. Για όσους δεν τους αρέσει, ας πάρουν τη διπλωμένη παντόφλα της Samsung, που ακόμα και διπλωμένο πάλι παντόφλα είναι.

Petros

Σε λίγο κινητά κάτω από 1000 ευρώ θα μας φαίνονται φθηνά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.