Smartphones

Samsung Galaxy Fold 2: Τα πρώτα renders του επόμενου foldable smartphone

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ανακοίνωση του Galaxy Fold από τη Samsung, με το λανσάρισμα της συσκευής να περνάει από αρκετές καθυστερήσεις και προβλήματα, αν και στο τέλος είδε τα ράφια των καταστημάτων σε αντίθεση με το Huawei Mate X που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Η δεύτερη πρόταση της εταιρείας δεν ήταν η νέα γενιά Fold, αλλά το αναδιπλούμενο clamshell Z Flip, απογοητεύοντας αυτούς που ήθελαν ένα πραγματικό κινητό που γίνεται tablet.

Ο σχεδιαστής Waqar Khan μας δίνει την πρώτη εικόνα του Galaxy Fold 2, βασισμένος σε φήμες, αναφορές αλλά και πατέντες της εταιρείας. Στα εν λόγω renders βλέπουμε τόσο η εξωτερική όσο και η εσωτερική οθόνη να καλύπτουν μεγάλο μέρος της συσκευής, με τις δύο οθόνες να έχουν αντίστοιχες οπές για να φιλοξενούν τις δύο selfie κάμερες.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται το τετραπλό σύστημα καμερών, όπως είδαμε στο Galaxy S20. Η συσκευή εικάζεται ότι θα έρχεται με S-Pen, κάτι που έλειπε στην πρώτη συσκευή και σίγουρα θα χαροποιήσει τους μελλοντικούς αγοραστές, ειδικά με τόσο μεγάλη εσωτερική, αναδιπλούμενη οθόνη.

Σύμφωνα με τον Max Weinbach από το XDADevelopers η συσκευή είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, αν και η πανδημία που περνάμε σίγουρα μπορεί να αλλάξει αυτά τα σχέδια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Απριλίου 2020 9:03

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.