Samsung Galaxy Fold 2: Θα έχει πτυχή στην οθόνη, μικρή μπαταρία και mid-range specs

Samsung Galaxy Fold 2, Samsung Galaxy Fold 2: Θα έχει πτυχή στην οθόνη, μικρή μπαταρία και mid-range specs

Το Galaxy Fold, εκτός του ότι αποτελεί το πρώτο στο είδος του, παρουσίασε αρκετά προβλήματα, όπως η πτυχή στο κέντρο της οθόνης και η μεμβράνη προστασίας που αν και δεν έπρεπε να είναι αφαιρεθεί ήταν εύκολα προσβάσιμη. Όλοι περιμένουν την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Fold 2, το οποίο αναμένεται να είναι πιο φθηνό και να έχει clamshell σχεδιασμό.

Τι αποκαλύπτουν τα νεότερα leaks

Πρόσφατα διέρρευσαν real life φωτογραφίες του Samsung Galaxy Fold 2, που επιβεβαίωσαν τον σχεδιασμό και την ύπαρξη ενός πρότυπου μοντέλου. Ωστόσο, οι φωτογραφίες δεν αποκάλυπταν σχεδόν κανένα χαρακτηριστικό του foldable smartphone.

Αυτή τη φορά, ο Max Weinbach του XDA Developers αποκάλυψε μερικά πολύ σημαντικά στοιχεία για το επερχόμενο clamshell τηλέφωνο της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας.

Αρχικά, σύμφωνα με την πηγή του Max, το Galaxy Fold 2 θα έχει την γνωστή πτυχή του προκατόχου του. Φαίνεται ότι η εταιρεία θα εφοδιάσει και το επόμενο foldable smartphone της με πλαστική οθόνη, σε μία προσπάθεια να διατηρήσει χαμηλή την τιμή του.

Έπειτα, το Samsung Galaxy Fold 2 θα έχει παρόμοια λειτουργία με το παλιό αγαπημένο ενεργό πορτάκι που διέθεταν τα παραδοσιακά clamshell κινητά. Οπότε, σε περίπτωση που υπάρχει ενεργή κλήση, ο χρήστης μπορεί απλά να κλείνει το smartphone και να την τερματίσει.

Ο Max αναφέρει ότι ο κωδικός μοντέλου του Galaxy Fold 2 για την αμερικανική αγορά θα είναι F700U. Το foldable smartphone θα έχει μία μικρή LED οθόνη στην οποία θα εμφανίζονται η ώρα, η ημέρα και το επίπεδο της μπαταρίας. Επίσης, θα διαθέτει διπλή πίσω κάμερα και μονή selfie.

Τέλος, ο Max τονίζει ότι η εταιρεία προσπαθεί να κρατήσει την τιμή του Samsung Galaxy Fold 2 κάτω από τα 1.000 δολάρια Αμερικής, κάτι που σημαίνει ότι το smartphone θα έχει mid-range χαρακτηριστικά, αντίστοιχης ποιότητας κάμερες και ενδεχομένως μικρή μπαταρία. Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι θα υποστηρίζει φόρτιση 25W.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.