Samsung Galaxy Fold 2: Θα είναι το πρώτο foldable με γυάλινη οθόνη

, Samsung Galaxy Fold 2: Θα είναι το πρώτο foldable με γυάλινη οθόνη

Βρισκόμαστε μερικές μέρες πριν την έναρξη του 2020 και τα foldable smartphone είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες τεχνολογίες του 2019. Ένα σημαντικό μειονέκτημα όμως αυτής της τεχνολογίας είναι η πλαστική οθόνη που ενσωματώνεται στο front panel τύπου OLED για να επιτραπεί το δίπλωμα της. Το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Galaxy Fold 2 ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζεται και σύμφωνα τώρα με τον γνωστό leakster, Ice Universe, το τηλέφωνο θα είναι το πρώτο στην κατηγορία του με γυάλινη οθόνη.

Αυτού του είδους η υλοποίηση θα επιτρέψει τις αναδιπλούμενες οθόνες να είναι το ίδιο ανθεκτικές με τις οθόνες των τυπικών smartphone. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι χρήστες των foldable smartphone δεν θα χρειαστεί να προσέχουν μήπως γρατζουνίσουν την οθόνη του πανάκριβου κινητού τους με το νύχι τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η Samsung θα ενσωματώσει ένα “ultra-thinglass cover” στο πάνω μέρος της οθόνης. Αυτό το cover αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με το clamshell foldable smartphone.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.