Samsung Galaxy Fold: Διορθώθηκαν τα βασικά προβλήματα, σύντομα νέα ημερομηνία κυκλοφορίας

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Διορθώθηκαν τα βασικά προβλήματα, σύντομα νέα ημερομηνία κυκλοφορίας

Εξαιτίας προβλημάτων που αναφέρθηκαν από κάποιους previewers, η Samsung ανέβαλε την κυκλοφορία του Galaxy Fold. Από τότε η εταιρεία δουλεύει αδιάκοπα για τη βελτίωση του αναδιπλούμενου τηλεφώνου. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εμφανίστηκαν αναφορές οι οποίες αφορούν τις βελτιώσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία στο Samsung Galaxy Fold.

Αρχικά, η Samsung έχει επιλύσει ήδη δύο από τα βασικότερα προβλήματα της συσκευής. Το πρώτο πρόβλημα αφορούσε την είσοδο βρωμιάς, σκόνης και άλλων σωματιδίων κάτω από το μεντεσέ, με αποτέλεσμα αυτά κολλάνε στο πίσω μέρος της οθόνης προκαλώντας μόνιμη βλάβη. Η λύση που βρήκε η Samsung είναι να μειώσει το κενό μεταξύ των τμημάτων του μεντεσέ, ώστε να αποτρέψει την είσοδο ξένων σωμάτων.

Το δεύτερο, και μεγαλύτερο θέμα που είχε το Samsung Galaxy Fold ήταν το προστατευτικό της οθόνης, το οποίο εσφαλμένα αφαιρούσαν κάποιοι χρήστες, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στην οθόνη. Για να λύση αυτό το ζήτημα η Sasmung μεγάλωσε το προστατευτικό και το εισήγαγε μέσα στο σώμα της συσκευής, καθιστώντας την αφαίρεση του φιλμ σχεδόν αδύνατη.

Φαίνεται ότι η Samsung κατάφερε να βρει κάποιες λύσεις, στα βασικότερα θέματα που παρουσιάζει ο σχεδιασμός του Galaxy Fold. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξει κατά τον σχεδιασμό της δεύτερης γενιάς των foldable smartphone της, ώστε να αποφύγει εξ αρχής τέτοια προβλήματα.

Προς το παρόν, τα βελτιωμένα Samsung Galaxy Fold δοκιμάζονται κεκλεισμένων των θυρών, και αναμένεται η εταιρεία να ανακοινώσει σύντομα τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Το ανανεωμένο μοντέλο λέγεται ότι θα γίνει διαθέσιμο προς πώληση στην Κορέα τον Ιούνιο και αργότερα θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Για το τσάκισμα που φαινόταν στη μέση …. τίποτα ?
Μάλλον η 1η γενιά θα είναι για τους beta testers

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.