Samsung Galaxy Fold: Είναι σχεδόν έτοιμο για κυκλοφορία

Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Είναι σχεδόν έτοιμο για κυκλοφορία

Το Galaxy Fold είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung και η κυκλοφορία του ταλαιπωρήθηκε πολύ έπειτα από το σπάσιμο της οθόνης που συνάντησαν αρκετοί κάτοχοι. Το smartphone επιτέλους φτάνει στα τελικά στάδια ανακατασκευής η Samsung όμως δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία επανακυκλοφορίας.

Η εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα αρνήθηκε τις φήμες ενός εκπροσώπου της ο οποίος είχε δηλώσει ότι το πτυσσώμενο τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Ένα μήνα σχεδόν μετά την κυκλοφορία του στην Αμερική ο Vice President Kim Seong-cheol της Samsung Display δήλωσε πως τα περισσότερα προβλήματα της οθόνης έχουν λυθεί και πως το τηλέφωνο είναι έτοιμο για να επανακυκλοφορήσει. Όταν κυκλοφορήσει θα τραβήξει την προσοχή όλων, συμπλήρωσε.

Ωστόσο ο Kim δεν έδωσε πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας φημολογείται όμως ότι είτε θα αποκαλυφθεί μαζί με το Note 10 είτε λίγο αργότερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Fold

Αισιοδοξία στη Samsung για τις πωλήσεις των Galaxy S23 και των foldable Flip και Fold

Μετά από μια κακή χρονιά στην αγορά smartphone, με αποστολές μειωμένες κατά 11,3% σε ετήσια βάση για το 2022, ο TM Roh της Samsung εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Fold

Galaxy S20 FE 5G και (OG) Galaxy Fold παίρνουν το One UI 4.1

Το One UI 4.1 παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S22 της Samsung και έκτοτε φτάνει σε πολλές παλαιότερες συσκευές της εταιρείας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold 5G: Αποκτά το Android 12 με ενημέρωση OneUI 4.0

Το firmware για το Galaxy Fold 5G είναι F907BXXU6GULB και φέρει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung: Αναστέλλει την ενημέρωση One UI 4 για τα Z Fold3 και Z Flip 3

Οι κάτοχοι Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 έλαβαν τη σταθερή ενημέρωση One UI 4  και έκτοτε έχουν αναφέρει σημαντικά σφάλματα και προβλήματα με τις συσκευές τους.