Samsung Galaxy Fold Lite: Πρώτες πληροφορίες για το προσιτό foldable με Snapdragon 865

, Samsung Galaxy Fold Lite: Πρώτες πληροφορίες για το προσιτό foldable με Snapdragon 865

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρία νέα μοντέλα με αναδιπλούμενες οθόνες. Πέραν της ναυαρχίδας Samsung Galaxy Fold 2 και του ανανεωμένου clamshell Galaxy Z Flip 2, φαίνεται πως θα δούμε και μία τρίτη επιλογή σε πιο προσιτή τιμή.

Σύμφωνα με τον Max Winbach της ιστοσελίδας XDA-Developers, ο Κορεάτικος κολοσσός ετοιμάζει μία οικονομική πρόταση στη σειρά fold, χωρίς υποστήριξη 5G δικτύων. Στο εσωτερικό του, όπως αναφέρει ο ίδιος, θα βρίσκεται μία μίξη από εξαρτήματα του 2018 έως του 2020, κάτι που προκαλεί αρκετά ερωτηματικά, αν και ίσως βγάζει νόημα, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής.

Η εύκαμπτη οθόνη του Galaxy Fold Lite δε θα έχει Ultra Thin Glass όπως στο Galaxy Z Flip (review) και στα υπόλοιπα μοντέλα, παραμένοντας στην πρώτη, πλαστική και χωρίς προστασία υλοποίηση του περσινού Galaxy Fold. Η εξωτερική οθόνη επίσης θα είναι μικρότερου μεγέθους σε σχέση με το Galaxy Fold (unboxing), μοιάζοντας περισσότερο στο Galaxy Z Flip.

Η συσκευή θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 865, γεγονός που δημιουργεί ακόμα περισσότερα ερωτηματικά, αφού το εν λόγω chip κυκλοφορεί μόνο με ενσωματωμένο 5G modem. Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής ανέρχεται στα 256GB, με τις χρωματικές επιλογές να είναι οι Mirror Black και Mirror Purple. Το Galaxy Fold Lite θα κατασκευαστεί από αλουμίνιο και θα έχει γυαλί στο εξωτερικό του μέρος.

Η τιμή του οικονομικού Fold θα ξεκινάει από 1.099 δολάρια Αμερικής, χωρίς να γνωρίζουμε διαθεσιμότητα. Πάντως, αν όντως ισχύουν οι παραπάνω, προς το παρόν, φήμες, η Samsung φαίνεται να θέλει να ωθήσει τις πωλήσεις των foldable το 2020. Θα θέλατε ένα οικονομικό foldable, ή είναι ακόμα νωρίς για μία τέτοια αγορά;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.