Samsung Galaxy Fold: Όλες οι συμβατές εφαρμογές για την αναδιπλούμενη οθόνη και το multi-tasking

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Όλες οι συμβατές εφαρμογές για την αναδιπλούμενη οθόνη και το multi-tasking

Το Samsung Galaxy Fold είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει και ενόψει της επικείμενης διάθεσης του foldable smartphone η εταιρεία αποφάσισε να ανακοινώσει μερικά πράγματα όσον αφορά τις εφαρμογές που θα εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες των αναδιπλούμενων συσκευών.

Σε ένα νέο δελτίο τύπου η Samsung αναφέρθηκε στην πρόοδο της συνεργασίας με τη Google η οποία έχει ως στόχο τη βελτίωση της υποστήριξης των αναδιπλούμενων συσκευών από τις εφαρμογές.

Επιπλέον, ο απώτερος σκοπός των εταιρειών είναι η πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που προσφέρουν αυτές οι συσκευές ειδικά όσον αφορά το multi-tasking. Οι δύο εταιρείες εργάζονται αρχικά πάνω στο Android 10 και έπειτα θα επεκταθούν και σε παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού της Google.

Στο ίδιο δελτίο τύπου, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια αναφέρει κάποιες από της εφαρμογές που υποστηρίζουν πλήρως την αναδιπλούμενη οθόνη του Samsung Galaxy Fold.

Οι εφαρμογές που αναφέρονται στη δημοσίευση είναι το Facebook, το Twitter, εφαρμογές τις Microsoft όπως το Word και το Outlook, το Spotify, το Amazon Prime Video, το VSCO, το iHearthMedia και το App in the Air. Επίσης, η εταιρεία σημειώνει ότι αυτές είναι απλά ένα δείγμα της πλήρους λίστας η οποία περιέχει εκατοντάδες apps.

Πρέπει να σημειωθεί, πως η κατασκευάστρια έχει δοκιμάσει τις εφαρμογές μόνο στο Samsung Galaxy Fold. Οπότε, αν και αναφέρει ότι οι εφαρμογές υποστηρίζουν τις foldable συσκευές, σίγουρα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι γίνεται με τα υπόλοιπα αναδιπλούμενα smartphones.

Επιπλέον, αν και η εταιρεία δηλώνει ότι τα apps θα είναι διαθέσιμα στο Google Play Store, σίγουρα δεν θα είναι άμεσα προσβάσιμες από τους χρήστες ολων των αγορών. Σε κάθε περίπτωση, παραμένει θετικό το γεγονός ότι οι προγραμματιστές συνεργάζονται με τους κατασκευαστές στο να κάνουν πιο χρηστικά τα foldable smartphones.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.