Samsung Galaxy Fold: Θα πάρει τουλάχιστον δύο αναβαθμίσεις λογισμικού πριν κυκλοφορήσει

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Θα πάρει τουλάχιστον δύο αναβαθμίσεις λογισμικού πριν κυκλοφορήσει

Το Samsung Galaxy Fold κατά πάσα πιθανότητα είναι η πιο πολυσυζητημένη συσκευή αυτή τη περίοδο, καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να κάνει διαθέσιμες στο κοινό τις πρώτες συσκευές. Αυτοί που θα έχουν την τύχη να πάρουν στα χέρια τους την πρώτη σειρά των Samsung Galaxy Fold θα βρουν τουλάχιστον μία ενημέρωση λογισμικού να τους περιμένει απευθείας μόλις την βγάλουν από το κουτί.

Σύμφωνα με το SamMobile, μερικές συσκευές έλαβαν την έκδοση υλικολογισμικού F900FXXU1ASD4, η οποία όμως δεν περιείχε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας. Ως εκ τούτου, αναμένεται να κυκλοφορήσει μία δεύτερη ενημέρωση τις επόμενες μέρες, η οποία θα περιέχει όλες τις ενημερώσει ασφαλείας της Google για τον μήνα Απρίλιο.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Samsung Galaxy Fold θα συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις τους επόμενους μήνες για να εξαλείψει όλες τις δυσλειτουργίες από πλευράς εμπειρίας χρήστη. Από τη στιγμή που είναι η πρώτη foldable συσκευή της Samsung αναμένουμε ότι η εταιρεία θα παρέχει σταθερή υποστήριξη λογισμικού, με τακτικές ενημερώσεις, τουλάχιστον για το πρώτο έτος.

Επίσης, εδώ και μερικές ημέρες αρκετοί previewers αντιμετωπίζουν προβλήματα με την οθόνη του Samsung Galaxy Fold. Η εταιρεία ζήτησε να τις επιστραφούν οι συγκεκριμένες συσκευές ώστε να διερευνήσει τις αιτίες των προβλημάτων αυτών.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.