Samsung Galaxy Grand 3, πέρασε για πιστοποίηση πιο λεπτό και ελαφρύ

Μπορεί στα Tizen phone η Samsung να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή χωρίς να ξέρουμε αν τελικά θα κυκλοφορήσει κάποιο, όμως η σειρά Galaxy καλά κρατεί. Το Samsung Galaxy Grand 3 πέρασε από την Κίνα για πιστοποίηση με ονομασία μοντέλου SM-G7200 και μας αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του. Φαίνεται ότι θα είναι πιο ελαφρύ και λεπτό από το Samsung Galaxy Grand 2.

To Samsung Galaxy Grand 2 ήταν από τις συσκευές με τις περισσότερες πωλήσεις στο πρώτο μισό του έτους. Ο διάδοχός του εμφανίζεται με την ίδια 5.25 ιντσών 720p οθόνη, έχει όμως διαστάσεις 146×74.8×7.95 χλστ. και βάρος 140 γρ., είναι δηλαδή πιο ελαφρύ και λεπτό από το Grand 2 που είναι στα 146.8x 75.3×8.9 χλστ. και έχει βάρος 163 γρ.

Το Samsung Galaxy Grand 3 έχει 13 Megapixel κάμερα, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα, νέο επεξεργαστή 64-bit, 1.2 GHz quad-core Snapdragon 410 και 16 GB ενσωματωμένη μνήμη. Επιπλέον, έρχεται με 1.5 GB RAM, υποδοχή για microSD έως και 128 GB και Android 4.4.4 KitKat.

Πηγή

Σχόλια

  • Δηλαδή θα μεγαλώνουν τις οθόνες προς τα πάνω...μάλιστα. Ένα στενόμακρο ρόπαλο θα 'ναι τα κινητά σε κανά δυο χρόνια. Ελπίζω να βγει και σε duos φυσικά ε?

  • 64bitos επεξεργαστης σε samsung ?? Αυτο ειναι το hot point της ολης ειδησης ! Ποιος νοιαζεται για τα χιλιοστα και το βαρος ... 64ΜΠΙΤΟΣ ???? 1 μισi χρονο μετα την apple ?? στο grand ? ουτε καν στο note ??? Samsung μια κατηγορια μονη της . Ο,τι τους κατεβει κανουν και χ***καν για το μαρκετινγκ , το timing , για ολα γενικοτερα .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.