Samsung Galaxy Grand, Με οθόνη 5 ιντσών 800×480 pixels και διπύρηνο επεξεργαστή

Ζηλέψατε τα tabletόφωνα με τη μεγάλη οθόνη; Θα θέλατε λίγη από την αίγλη του Galaxy Note II αλλά δεν σας φτάνουν τα χρήματα; Για όλους εσάς που θέλετε ένα μεγάλο smartphone σε λογική – φαντάζομαι – τιμή δημιουργήθηκε το Samsung Galaxy Grand με οθόνη 5 ιντσών LCD ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή, Android 4.1 Jelly Bean και κάμερα 8 Megapixel.

To Samsung Galaxy Grand ενσωματώνει τις λειτουργίες S Voice, multi window mode, Direct Call, AllShare Play, Smart Alert και Popup Play που γνωρίσαμε μέσα από το Samsung Galaxy S III.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με μία ή δύο κάρτες SIM. Τιμή και διαθεσιμότητα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Samsung Galaxy Grand
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: 1.2GHz διπύρηνος
GPU: ?
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 5 ιντσών, LCD, 800×480 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 2100 mAh
Διαστάσεις: 143.5×76.9×9.6 χλστ.
Βάρος: 162 γρ.

, Samsung Galaxy Grand, Με οθόνη 5 ιντσών 800×480 pixels και διπύρηνο επεξεργαστή

, Samsung Galaxy Grand, Με οθόνη 5 ιντσών 800×480 pixels και διπύρηνο επεξεργαστή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Καλό κινητάκι…!! 🙂

xperiakias

απο design η samsung -10!!!!

Aris

να το το δικαρτο που εψαχνα.. 😛
just kidding…νταξει λιγο χαμηλη αναλυση οθονης….ας δουμε τιμη και μετα βλεπουμε…

panos13

Να το το ρολοι τοιχου που ηθελααα!!:D

Panos7GR

Μια ένσταση μόνο έχω προς το άρθρο, το multi-window mode δεν το είδαμε πρώτα στο Samsung Galaxy S3, αλλά στο Note II

Ωραία κίνηση από την Samsung! Είδε ότι η αγορά των phablet που δημιούργησε ευδοκιμεί και δεν θέλει να χάσει τους καταναλωτές με μεσαία τσέπη. Το κινητό το βλέπω δυνατό για mid-end ΚΑΙ θα έχει Dual SIM!! Γουστάρω! Ελπίζω η Dual SIM έκδοσή του να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλιώς τι να πω… Αν τα έχει θα γίνει το πρώτα Dual SIM που βλέπω με δυνατά χαρακτηριστικά, κάτι που λείπει από την αγορά!

tasos

οθόνη 5 ιντσών LCD ανάλυσης 800×480 pixels?epic fail

kostis

σημερα παρελαβα το LG OPTIMUS 4X στα 353 ευρωπουλα!
εχω ΧΑΖΕΨΕΙ….μακραν το καλυτερο στα λεφτα του!!!!

chris

ο μεγαλος αδερφος του galaxy s3 mini. τα πικσελ θα πρεπει να ειναι ενα τετραγωνικο εκατοστο το ενα. ειναι δυνατον 5 ιντσεσ και ουτε καν 720p? η βλακεια ειναι οτι επειδη ειναι samsung η τιμη θα φτασει κοκκινο. το διπυρινο σε εποχη τετραπυρινων και με τοσο μεγαλη οθονη……ασχολιαστο. θα σερνεται σα χελονα. τουλαχιστον με τετοια ελεινα χαρακτηριστικα θα μπορουσαν να το κανουν να υπερεχει απο τα αλλα σε παχος αλλα που τετοια τυχη. η samsung εχει την τακτικη μεχρι να βγει το καινουργιο galaxy s να βγαζει πολλα αχρηστα κινητακια. μιλαω παντα για την εποχη που βρισκομαστε γιατι με προηγουμενα δεδομενα θα μπορουσε να ειναι υπερκινητο! αυτα. παρακαλω απαντηστε μου για να ακουσω τις αποψεις σας.

kosmas

Το dual sim το κάνει ενδιαφέρον αλλά κάτι με λέει ότι η τιμή του θα το κάνει μη ενδιαφέρον,,, 😛

Επαμεινώνδας Ρεμουντάκης

Καλά ρε παιδιά 5 ίντσες με ανάλυση μόλις 800×480;;;

Γιώργος

Εγώ πάντως πιστεύω ότι η Samsung πρέπει να κατεβάσει την τιμή κάτω από τα 350€ σε skroutzα να πουλήσει Το note 1 έχει 370€ με πολύ καλύτερη ανάλυση οθόνης και πιστεύω πως γενικά είναι καλύτερο, άρα αυτό με,400€ θα πάει άπατο!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ωραια οθόνη !!! 100ppi ??? :pp

Panos7GR

Βασικά η ερώτηση είναι τι τιμή θα θέλατε να είχε ώστε να το θεωρούσατε ελκυστικό; Το κινητό δεν προορίζεται για να μπει δίπλα στην γκάμα με τα Galaxy Note από άποψη χαρακτηριστικών, αλλά για να αποτελεί μια οικονομικότερη πρόταση της εταιρίας στα phablets με οθόνη στο “φυσικό” όριο των 5 ιντσών. Αναμενόμενο να μην του φορέσουν τετραπυρήνο, αναμενόμενο να μην έχει οθοναρα, αναμενόμενο να μην έχει NFC (το θεωρώ πρακτικό για την καθημερινότητά μου, αλλά δυστυχώς η συσκευή μου δεν έχει) κτλ. Σε ένα smartphone το ακριβότερο εξάρτημα (ίσως και το πιο ενεργοβόρο) που φοράει είναι η οθόνη καλώς ή κακώς (το ίδιο ισχύει και στα tablets, φυσικά). Οπότε λογικό το βρίσκω να έχει φτωχή ανάλυση για να πέσει και η τιμή του από την στιγμή που προορίζεται για μεσαίες τσέπες. Από την άλλη το επόμενο ακριβότερο εξάρτημα είναι ο επεξεργαστής ακόμα κι αν είναι δικιάς τους παραγωγής. Μην ξεχνάτε πως για την κατασκευή του η εκάστοτε εταιρία πληρώνει εργοστάσια παραγωγής, τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, υπαλλήλους… Άρα η Samsung επιλέγει έναν διπύρηνο για να μειώσει το κόστος πάλι. Παρεμπιπτόντως ξέρουμε τι διπύρηνος είναι και από ποιά εταιρία;; Προσωπικά αμφιβάλλω να είναι δικός της ή αν είναι θα είναι κανένας περσινός.… Συνέχεια »

ΤechviewGR

800×480 pixels + 5 inches = fail!

Γιώργος

Συνέχεια τα ίδια λάθη!!! Αντί να βάλουν τον …ποπό τους κάτω και να φτιάξουν μια οθόνη τεχνολογίας super amoled στις 4.3 ίντσες με ανάλυση HD, συνεχίζουν να δουλεύουν με την <> ανάλυση 800×480 pixels και μάλιστα σε οθόνη 5 ιντσών! Το λιγότερο epic fail!

aggelos

Πολύ καλό το κηνιτό!!!!!!!

stavros

Σαχλαμαρες, ολο τα ιδια και τα ιδια, καμια πρωτοτιπια απο τη samsung…οσο για το design ασ μη το σχολιασω καλυτερα.

Άγγελος Παναγιωτίδης

Η βλακήα με τα κινητα πριν το 2012 είναι οτι δεν υποστηρίζει 4G………..

jimo

να λοιπον με τι θα χτισω το εξυπνο σπιτι μου!! με εξυπνα τουβλα χαχχαχαχα !!!!!!

ασχετα με την πλακα τωρα λυπαμαι αυτουσ που αγορασαν το galaxy s3 και μεσα σε 3 μηνες βγηκε το note2 σε λιγο καιρο βγαινει το Note3 και τωρα αυτη εδω η παντοφλα με desιgn ιγκλου!!

με αυτη την αιτερια δεν μπορεις ποτε να εχεις την χαρα οτι εχεισ οτι ποιο καινουριο κυκλοφορει για αρκετο καιρο !! δεν σεβεται τουσ πελατες τις!!

Teo

@jimo Αυτοί που αγόρασαν Galaxy S3 δεν το αγόρασαν για να λένε ότι έχουν το ποιο καινούριο μοντέλο..αυτά τα λένε οι άλλοι(ξέρεις εσύ για ποια μιλά”ω”..Εμείς που αγοράσαμε S3 δεν ζηλεύουμε ούτε τα NOTE 2 ούτε τα MINI..Αλλά μ αρέσει τρελά να βλέπω ατομάκια να έχουν αγοράσει περσινό μοντέλο με λίγο μεγαλύτερη οθόνη και μόλις δουν τι κινητό κρατάμε να κάνουν πως μιλάνε η ότι δεν πολύ ασχολούνται με την τεχνολογία απλά τους το έκανε δώρο ο μπαμπάς και γι αυτό έχουν αυτό το κινητό. Ξεστραβώσου λιγάκι και δες τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως σου τα δείχνουν.
Και αν δεν μπορείς,τότε μείνε με το κινητό σου που θα έχεις τι χαρά ότι είναι το νεότερο μοντέλο μέχρι να βγει το επόμενο που θα είναι ίδιο και θα στο πλασάρουν σαν ΝΕΟ.

ΝΙΚΟΣ.Μ

Teo εγω μαζι σου φιλε.δεν με νοιαζει τι νεο βγαζει η samy. Αλλα τι γουσταρω να κρατω στα χερια.τωρα αν καποιοσ θελει να λεει συνεχεια οτι κραταει στα χερια το καινουριο που μολις μολις εχει βγει ας το κανει αν του περισευουνε.

andreas kor

Ε οχι και για λυπηση αυτοι που αγορασαν galaxy s3!!! Το galaxy s3 ειχε πολλα καινουρια πραγματα καινοτομιες και ειναι απο τα καλυτερα smartphone της αγορας…Για λυπηση ειναι αυτοι που αγοραζουν κινητο που εχει για καινοτομια το panorama και οθονη 4”…

Teo

@ΝΙΚΟΣ.Μ..+1
@andreas kor …πεστα γιατι νομιζουν οτι εχουν πιασει τον Παπα απο τα παπακια με το υπερτιμημενο κινητο που εχουν αγορασει.

Panos7GR

Χαχα φίλε andreas kor ξέχασες και το ότι καταρρίπτει και τους νόμους της φύσης! Αφού ένα μεγάλο μπορεί να είναι ταυτόχρονα και μικρό… Χαχα! Γελάνε και οι πέτρες! Μάλλον δεν τους είπε κανείς ότι πέρισυ βγήκε το Motorola Razr με τι ποιότητα κατασκευής είχε και πόσο λεπτό ήταν… Αναρωτιέμαι σε Μάο Μάο απευθύνονται στις διαφημίσεις τους;;;

Επίσης αναρωτιέμαι τι θα λένε τα fanboy όταν η Apple αφουγκραστεί σε μερικά χρονάκια την ανάγκη των καταναλωτών για smartphones με μεγαλύτερες οθόνες (γιατί όχι ακόμα και με5 ιντσών)!!!! Άλλα εντάξει… Η Apple είναι Apple! Ότι και να βγάλει είναι πολύ μπροστά, ακόμα κι αν το έχουν βγάλει άλλοι πολύ πιο πριν.

Χαχα γειά σου ρε jimo που μας χαρίζεις μερικές στιγμές γέλιου με τα σχόλιά σου έστω κι αν τρολαρεις!!!

NIKOΣ.Μ

@teo.+1
@andreas kor+1
@panos7GR.+1 Τα ειπατε ολα παιδια εσεις. βεβαια το θεμα ειναι οτι παντα θα υπαρχουνε μερικοι απο την αντιθετη πλευρα, που και καλα θα μας εχουνε για κλαματα, αλλα ελα μου ντε που αυτοι που καποτε βριζανε τις μεγαλες ιντσες, τωρα τις εχουνε σημαια. Και αυτοι που βριζουνε τις 4,8 του s3 σε λιγο καιρο αυτοι θα τις ζητανε γιατι θα τους χαλαει η 4αρα, καποιων αλλων κινητων, ονοματα δεν λεω.

andreas kor

@Teo Φιλε ναι νομιζουν οτι επειδη σκασανε 740 ευρω πηρανε το top κινητο..Ελεος…χαχαχχα
@Panos7gr Exεις δικιο φιλε!!! Φαντασου ποσο μπροστα ειναι η apple μεχρι και τους νομους της φυσικης εχει ξεπερασει!!!!χαχαχαχαχ

Giannis-4

θα μπορούσε να είχε καλύτερη αναληση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.