Samsung Galaxy J3: Nέο entry-level με οθόνη 5″ HD

Η Samsung προσθέτει νέο μέλος στην προσιτή σειρά J, όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν απο λίγο για την αγορά της Κίνας. Το J3 προστίθεται στην λίστα με τα προσιτά smartphones που έχουν στόχο να βοηθήσουν την εταιρία να βελτιώσει τις πωλήσεις τις και στην entry-level κατηγορία.

Το Galaxy J3 φοράει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GΗz, διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD 1280×720, έχει 1.5GB μνήμη RAM, εσωτερικό επεκτάσιμο χώρο που φτάνει τα 8GB και μπαταρία 2600mAh. Aν και δεν είναι ακόμα επίσημο, η συσκευή που πιστοποιήθηκε απο την TENAA, τρέχει Android 5.1.1 Lollipop.

Σχετικά με την κάμερα, διαθέτει κύρια πίσω κάμερα στα 8 Megapixel και 5 Megapixel μπροστά, ενώ η συσκευή ζυγίζει 138 γρ.

Το Samsung Galaxy J3 έρχεται μαζί με το Milk music και το Smart manager tool το οποίο περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως η παρακολούθηση της λειτουργίας της μπαταρίας και ανίχνευση ιών. Απομένει να δούμε αν η Samsung θα μπορέσει να δώσει μία ανταγωνιστική τιμή στην νέα συσκευή, μιας και σε αυτή την κατηγορία, οι επιλογές είναι πάρα πολλές.

Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy J3: Nέο entry-level με οθόνη 5″ HD

Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy J3: Nέο entry-level με οθόνη 5″ HD

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mitsaras

Οχι φλας μπροστα? μην περιμενει πολλες πωλησεις!

tasos

ποτε θα κυκλοφορησει περιπου;

Sotiris

Σαν μικρό αδελφάκι του J5 που είναι value for money στα 175-180 ευρώ και σε αυτό μαζί με την σειρά Α οφείλει την αύξηση πωλήσεων του περασμένου τριμήνου. Αν το βρίσκεις στο skroutz με 120 ευρώ πχ είναι καλό deal για επώνυμο με 1,5gb ram με εγγύηση για όσους φοβούνται τις αγορές από Κίνα.

giannogeorge

Εδώ και δύο εβδομάδες έχω το J5 και έχω πάθει ΠΛΑΚΑ. 5.1.1, μπαταρία 2 μέρες, όλα πετάνε. Αν συνεχίσει σε ακριβώς αυτό το μοτίβο η Samsung, μόνο να κερδίσει έχει. Αλλά καλά θα κάνει να δίνει και αυτήν την διάρκεια μπαταρίας και στα high-end κινητά της.

nick

Το μόνο που αξίζει από την σειρά J είναι το Galaxy J (σκέτο) που κυκλοφορεί μόνο Ασία τα άλλα όλα είναι low end συσκευές.

Ιωάννης jb

nick.. δε νομίζω να είναι ιδια σειρά.. γενικά κάνει αλλοπρόσαλλα πραγματα η samsung.. τι να πω δε ξέρω! Ισως και να είναι.
Μου βγάζει νέο j το j3, και το παλιο που το εχει αριθμήσει με το νούμερο 5 δλδ ποιό δυνατό μοντέλο, εχει μόνο περισσότερα mp στη κανονική κάμερα!! Ολα τα υπόλοιπα φαίνονται ιδια με το j3.. Οτι να ναι!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.