Samsung Galaxy M31s: Εμφανίστηκε στο Google Play Console, επιβεβαιώνονται τα specs

, Samsung Galaxy M31s: Εμφανίστηκε στο Google Play Console, επιβεβαιώνονται τα specs

Πριν λίγες ημέρες είδαμε τα πρώτα renders του Samsung Galaxy M31s, της αναβαθμισμένης έκδοσης του Galaxy M31 με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και οπή στην οθόνη, σε αντίθεση με το water-drop notch της αρχικής έκδοσης. Τώρα έχουμε και την επιβεβαίωση των χαρακτηριστικών της συσκευής.

Το Galaxy M31s εμφανίστηκε στο Google Play Console, με τις μέχρι τώρα πηγές τελικά να είναι σωστές. Εμφανισιακά, η συσκευή φέρνει την κεντρική οπή για τη selfie κάμερα και στην οικονομική κατηγορία, ενώ βλέπουμε και ελάχιστα bezel περιμετρικά με λίγο μεγαλύτερα στο κάτω μέρος. Η οθόνη της συσκευής είναι τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση FHD+.

, Samsung Galaxy M31s: Εμφανίστηκε στο Google Play Console, επιβεβαιώνονται τα specs

Η συσκευή θα έχει στο εσωτερικό της τον επεξεργαστή Exynos 9611 της Samsung, συνοδευόμενο από 6GB μνήμης RAM. Τέλος, θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 10 με τις παραμετροποιήσεις που φέρνει το One UI. Όλα τα παραπάνω είναι επιβεβαιωμένα, ενώ περιμένουμε να δούμε και μπαταρία 6.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 25W και τετραπλό σύστημα κάμερας.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.