Samsung Galaxy M31s: Νέα renders αποκαλύπτουν τετραπλή κάμερα και punch hole

, Samsung Galaxy M31s: Νέα renders αποκαλύπτουν τετραπλή κάμερα και punch hole

Πριν περίπου ένα μήνα είδαμε για πρώτη φορά το Galaxy M31s να περνάει από το Geekbench, αποκαλύπτοντας μας τη χρήση του Exynos 9611 και 6GB μνήμης RAM. Η συσκευή φαίνεται να είναι κοντά στην κυκλοφορία, με τα πρώτα renders να μας δίνουν μία εικόνα του τι να περιμένουμε.

Το Galaxy M31s, όπως βλέπουμε, θα έρθει με τετραπλό σύστημα κάμερας στα αριστερά της συσκευής, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να κάνουν λόγω για κύρια κάμερα 64MP, μαζί με 8MP ultra-wide, 5MP αισθητήρα βάθους και 5MP macro. Η selfie κάμερα της συσκευής θα φιλοξενείται σε οπή, κεντρικά της οθόνης, αντικαθιστώντας το water-drop notch του Galaxy M31.

, Samsung Galaxy M31s: Νέα renders αποκαλύπτουν τετραπλή κάμερα και punch hole

Στο πίσω μέρος της συσκευής δε υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που σημαίνει ότι η Samsung μπορεί να τοποθετήσει τον αισθητήρα κάτω από την οθόνη. Από την άλλη, αν παρατηρήσει κανείς το render, ενώ φαίνονται ξεκάθαρα τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου, δεν υπάρχει το power button, οπότε ίσως δούμε τον αισθητήρα στα πλαϊνά.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου, με μπαταρία 6.000mAh και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 15W. Επίσης, το βασικό μοντέλο αναμένεται με 64GB επεκτάσιμου εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, χωρίς να γνωρίζουμε πόσα μοντέλα σκοπεύει να κυκλοφορήσει η εταιρεία.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.