Samsung Galaxy M40: Πήρε πιστοποίηση Wi-Fi

Galaxy M40, Samsung Galaxy M40: Πήρε πιστοποίηση Wi-Fi

Η Samsung εργάζεται πυρετωδώς στην σειρά Galaxy M κι όπως όλα δείχνουν, το νέο Samsung Galaxy M40 είναι γεγονός.

Τον Ιανουάριο, η Samsung ανακοίνωσε την οικονομική της σειρά, Galaxy M την οποία κυκλοφορεί, προκειμένου να μπορέσει να “χτυπήσει” την Xiaomi σε αγορές όπως αυτή της Ινδίας. Η οικογένεια Galaxy M που για την ώρα έχει τα Galaxy M10, M20 και M30, πρόκειται να μεγαλώσει σύντομα, καθώς το Galaxy M40 πήρε την πιστοποίηση που χρειαζόταν για το Wi-Fi.

Το αρχείο που κυκλοφόρησε, έχει την κωδική ονομασία “SM-M405F/DS”, το οποίο ακολουθεί τους αντίστοιχους αριθμούς, των προηγούμενων μοντέλων της σειράς. Αυτά που μαθαίνουμε από την φωτογραφία του αρχείου που ακολουθεί, είναι πως το Galaxy M40, θα έχει Wi-Fi a/c, Dual Sim και το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android Pie 9,0.

Galaxy M40, Samsung Galaxy M40: Πήρε πιστοποίηση Wi-Fi

Αυτό που μπορεί να υποθέσει κάποιος βάσει λογικής, είναι πως το M40 θα κινηθεί στην αντίστοιχη γραμμή των άλλων μοντέλων της σειράς. Αυτό σημαίνει πως οι διαστάσεις της οθόνης, ίσως κινηθούν στα επίπεδα του M30 (6,4″) Super AMOLED. Είναι  επίσης πιθανό, να δούμε τον επεξεργαστή Exynos 7904, ο οποίος χρησιμοποιείται ήδη στο M30, ενώ η κάμερα αναμένεται να κινηθεί στα 13MP.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε πολύ σύντομα, καθώς από την στιγμή που το Galaxy M40 πήρε την πιστοποίηση για το Wi-Fi, θα ανακοινωθεί επίσημα εντός των ημερών που ακολουθούν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.