Samsung Galaxy M52 5G: Επίσημο χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες…

, Samsung Galaxy M52 5G: Επίσημο χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες…

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy M52 5G, χωρίς να κάνει πολύ θόρυβο, μέσω του επίσημου πολωνικού site της. Το νέο smartphone αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην αγορά της Ινδίας, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνονται στο site της Samsung στην Πολωνία, το Galaxy M52 5G είναι ένα μοντέλο με οθόνη Super AMOLED στις 6.7 ίντσες, με ανάλυση Full HD+. Ο επεξεργαστής του είναι ο Qualcomm Snapdragon 778G (ακόμα ένα μοντέλο που φορά τον συγκεκριμένο επεξεργαστή για το 5G), με τη μνήμη RAM που τον συνοδεύει να βρίσκεται στα 6 GB, ενώ η εσωτερική μνήμη αποθήκευσης είναι στα 128 GB. Η οθόνη του έχει συχνότητα ανανέωσης τα 120 Hz.

Στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια κάμερα των 64 Megapixel, συνοδευόμενη από έναν φακό Ultra Wide στα 12 Megapixel και μία κάμερα macro στα 5 Megapixel. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 5000 mAh και έχει λειτουργικό σύστημα Android 11 με Samsung One UI 3.1. Η ενδεικτική τιμή πώλησής του στην πολωνική αγορά, σε μαύρο, μπλε και άσπρο χρώμα είναι τα 380 ευρώ.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Γιατί όλα τα value for money να μένουν εκτός Ευρώπης?

Ιωάννης jb

Vfm τα 4 κατοσταρικα;;
Η Πολωνία τι ειναι; Ασία;

Ιωάννης jb

Παιδακι μου διαβασε κ παρακατω.. εμφανίστηκε σε σαιτ της Πολωνίας! αρα θα ερθει κ σε ευρωπαϊκή χωρα

Δημητρης

Εμφανίστηκε στο σαιτ της Πολωνίας, παραγεται στη Βραζιλία, συσκευαζεται στην Αφρικη και θα πρωτοεμφανιστεί στην………………..ΙΝΔΙΑ!!!!

Χρηστος

Τέκνα μου ειρήνη ημιν

tzanos82

Και εγώ που το έχω σε όλα φανταστικό αλλά το 5g δεν δουλεύει στην Ελλάδα δεν έχει πιστοποίηση από cosmote Vodafone wind

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.