Samsung Galaxy Mega 6.3, Τεράστιο με οθόνη 6.3 ιντσών HD 720p

Με οθόνη 6.3 ιντσών LCD ανάλυσης HD 1280×720 pixels ανακοινώθηκε το tabletόφωνο Samsung Galaxy Mega 6.3. Ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A15 χρονισμένο στο 1.7GHz, μνήμη RAM 1.5GB και κάμερα 8 Megapixel. Τρέχει Android 4.2 Jelly Bean και ενσωματώνει λειτουργίες όπως Air View, Multi Windows και Pop-up Play.

Update: Μαζί ανακοινώθηκε και το Samsung Galaxy Mega 5.8.
Διαθεσιμότητα και τιμή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Samsung Galaxy Mega 6.3
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: ARM Cortex-A15 1.7GHz διπύρηνος
GPU: ?
Μνήμη RAM: 1.5GB
4G/ LTE
Οθόνη: 6.3 ίντσες, LCD, 1280×720 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 1.9 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB/ 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi ac, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB
Μπαταρία: 3200 mAh
Διαστάσεις: 167.6×88×8 χλστ.
Βάρος: 199 γρ.

Samsung Galaxy Mega 6.3, Samsung Galaxy Mega 6.3, Τεράστιο με οθόνη 6.3 ιντσών HD 720p

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Οχι.

Darth

😀 να μεταφράσω λιγάκι τι έβαλα “Μαμά δεν μπορώ να μιλήσω τώρα είμαι από το φτυάρι”
https://owap.so/images/950257.jpg

john2

Γιατί; Γιατί; Γιατί;

Μιχάλης Φ.

Μπορεί να χρησημοποιηθει και σαν σκειτ μπορτ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ας βάλει κι ένα γάτζο απο πίσω να τα κρεμάει ο κόσμος στον τοίχο με το που μπεί σπίτι γιατί όπως το πάει η Samsoung θα κάνει τα κινητά πιο μεγάλα απο τις τηλεοράσεις! ΕΛΕΟΣ…

Teo

Χαχαχαχαχ…Έχω λιώσει με τα σχόλια τον παιδιών από πάνω..!
Όντως πολύ μεγάλες συσκευές,αλλά έχω την εντύπωση ότι παίζει να δούμε(ίδιος στο 5,8″) μέγεθος σαν του NOTE II..γιατί το bezel τους είναι τραγικά μικρό.
Όπως και να έχει για αυτούς που θέλουν μεγάλες συσκευές είναι ακόμα 2 προτάσεις που αν τιμολογηθούν σωστά θα έχουν και αυτές το κοινό τους.
Είδωμεν..

Kostas

-Πήρα το Samsung Galaxy Mega !!!

– Aαααχχ ναι και εγώ !!

-Τι καλά !! Τώρα μπορουμε να πάμε να παίξουμε τέννις !!

Κώστας Μ

Βλέποντας τα καινούργια μοντελάκια της samsung βλέπω οτι πρώτον το dream smartphone μου δεν είναι μακριά (νομίζω είχα γράψει 6,8 ίντσες αλλά και οι 6,3 καλές είναι) και δεύτερον μάλλον κακώς απέριψα το galaxy nexus λόγω μεγέθους μπροστά σε αυτά μοιάζει με το x10 mini για όποιoν το θυμάται

dimitris

Χαχαχαχαχαχα!!!!!!πάμε για τένις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Ρ :Ρ :Ρ

GiannisMix

να ρωτησω κατι παιδια λογικα θα ξερετε τα 200 γραμμαρια βαρους ειναι λογο οθονης;; κ επιπλεον παιζει ρολο το μεγεθος των mAh της μπαταριας στο βαρος????

Panagiotis G

γιατί δεν μας έφταναν τα S3,S4,Note2, S3 mini, S4 mini και οτιδήποτε άλλο Galaxy έχει η Samsung που είναι όλα ίδια ήρθαν και άλλα 2 στην σειρά για να μην τα ξεχωρίζεις με τίποτα. Το σχεδιαστικό τμήμα της Samsung είναι τρομερό!

Δημητρης

Γιατι κάτι μου λέει πως το note 3 θα ειναι πιο μεγάλο

Teo

@Panagiotis G..
καλο ειναι να υπαρχει δυνατοτητα επιλογης μεγεθους..ποιο το προβλημα δεν εχω καταλαβει ακομα.Εμενα π.χ μου αρεσει αρκετα το BB10 αλλα δεν παω ξανα σε 4.2″(τις θεωρω πολυ λιγες πλεον) ..Αν μου το εβγαζε και σε 4.7″ & 5.0″ θα το σκεφτομουνα.(για τις 5″).
Μην μπερδευεσαι..αλλη χρηση το 4″..αλλη το 5″ και αλλη το 6″ …..οτι βολευει τον καθενα.Απλα η Samsung εχει αυτο το πλεονεκτημα,μπορεις να επιλεξεις.

Darth

@GiannisMix τα πάντα παίζουν ρόλο
μέγεθος από μόνο του……… οθόνη (μέγεθος) υλικά κατασκευής (πχ καλά πλαστικά η γυαλί είναι ποιο βαριά από ότι ψευτοπλαστικα που έχει samsung) μετά μπαταρια όσο ποιο πολλά mha τόσο ποιο μεγάλη και τόσο ποιο βαριά (με ίδιες τεχνολογίες με όλους έτσι? με καποια νέα τεχνολογία μπορεί μπαταρια να είναι πυρηνική και 10 γραμμάρια:p)

με λίγα λόγια όλα παίζουν ρόλο στο βάρος

Ziarkas

Μπορώ να πω πως είναι πανέμορφο.
Έχω ήδη το s3 και το note 2 και περιμένω πως και πως το s4 και τώρα πλέον και αυτό..
Α συγνωμη,περιμένω και το s4 με octa.
Με αυτά θα είμαι οκ και θα ξεχωρίζω από όλους έχοντας 5 διαφορετικές ίδιες συσκευές…
Μπράβο Samsung αφού μπορείς γιατί όχι???
Μην βιάζεστε Ε?Δεν έχει σταματήσει να ανακοινώνει κινητά ακόμα..Είναι στο ζέσταμα,καθίστε να δείτε πόσες συσκευές θα βγάλει..
Και μετά ελάτε να μας ζαλισετε για HTC LG Sony ότι ανακοινώνουν πολλές συσκευές…

Νίκος

Απογοητευτηκα με την samsung…
καθολου ποικιλια στις οθόνες ρε γαμωτο..
περιμενα κατι σε 5, 1285839 που είναι το ιδανικό 🙂

GiannisMix

thnx Darth… ενταξει ουσιαστικα το μονο που δν γνωριζα ηταν το θεμα με την μπαταρια αν η περιεκτικοτητα της ειναι αναλογη του ογκου κ εμβαδου της

Γιώργος Κου.

Το θέμα έχει ξεφύγει…κάνε 5 κινητά με διαφορετικά μεγέθη και δώσε σε όλα τα ίδια χαρακτηριστικά….και διαφορετικό σχέδιο..δηλαδή αν είναι δυνατόν…μετά το SIII όλα ίδια…μα όλα…

Greg

Είστε όλοι αχάριστοι… Η Samsung έβγαλε το πρώτο κινητό ειδικά για το ελληνικό καλοκαίρι, αφού μπορεί να γίνει και ρακέτα για την παραλία και εσείς όλοι την κράζετε… Ντροπή σας ρε..

Nikolaos Nikiforos

Δινει δωρο και STIRELLA μαζι με τη samsung mega σιδερωστρα?#@%…. ελεος ρε samsung!

antonis

δεν με χαλαει το μεγεθος.. αυτοι που κραζετε δεν εχετε καταλαβει κατι πολυ απλο.. αυτο δεν απευθηνεται σε εσας!! ειναι μια κατηγορια για αυτους που χρειαζονται μεγαλες οθονες στο κηνιτο που εχουν μαζι τους συνηθως επαγγελματιες.. οχι σε εσας να μιλατε με την γκομενα.. εμενα αυτο που με χαλαει ειναι τα χαρακτηριστηκα που ειναι μετρια

sotiris

εδω ηταν το ταψι του κοτοπουλου και το εψαχνα?

Μαρκος

Με την αγορα του μακριναργιου samsung δωρο δυο μπαλακια.Με λιγα λογια θα εχετε 2 στρογγυλα και ενα μακρυ

Greg

@antonis Με πολύ λιγότερα χρήματα αγοράζεις ένα 7αρι tablet και είσαι μια χαρά. Ποιοι ακριβώς χρειάζονται κινητό 6,3″? Στην τελική αν θέλει οπωσδήποτε να παίρνει τηλέφωνα σε τόσες πολλές ίντσες μπορεί να πάρει ένα 7αρι ταμπλετοφωνο που σίγουρα θα του βγει πιο φτηνό.

Αστεριος Στέλιος

χαχαχαχαχα κλαίω από τα γέλια με τα σχόλια σας ..πάμε στα πιο σοβαρά τώρα …Μια χαρά είναι τα τηλέφωνα , ένας κολοσσός όπως η Σάμσουνγκ πρέπει να έχει προτάσεις για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες…Εγώ πχ έχω 4 αριθμούς λόγω δουλειάς και θέλω σε μια τουλάχιστον συσκευή μεγάλη οθόνη για να βολευτώ και να αποφύγω τη λύση Ταμπλετ των 7-8 ιντσών (με sim) για ευνόητους λόγους …(φορητότητας και οικονομίας). Ετσι εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα ΜΕΓΚΑ , μόνο που θα ήταν ιδανικά αν ήταν dual sim active , γρήγορα , αδιάβροχα , και ας είχαν λιγότερα μεγκαπίξελς στην κάμερα. Κάτι στη λογική των NEXUS θα ήταν super !!! Oσο για το σχεδιαστικό …SAMSUNG μας κούρασες ίδιο όνομα ίδιο υλικό ίδιο στυλ …ίδια όλα ΦΤΑΝΕΙ λέμε …ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ …

Αποστόλης Ρόδος

Ξεκίνησε η κλωνοποιηση και η παραγωγή των κλώνων, αυτη τη φορά πραγματικά με αφήνει παγερα αδιάφορο… ΓΙΑΤΙ;
Γιατί το περίμενα και το είχα πει και σε πολύ παλαιότερα σχόλια μου.
Έχω σιχαθει να βλέπω το s3 μου σε παραλλαγές. Αρχίζω να γουστάρω απίστευτα το S2 μου και ειμαι έτοιμος να το σετάρω ξανά και να κυκλοφορω με αυτο.
Το μόνο σίγουρο ειναι πως προσωπικά αν και ικανοποιημένος απο τις αγορές μου στα Samsung… Θα ξαναγορασω ΚΙΝΗΤΟ της, εφόσον αλλάξουν παντελώς οι σχεδιασμοί της.
Xperia Z και HTC one πιστεύω θα τα πανε περίφημα το 2013… Εκτός αν μας αιφνιδιάσει η Sammy με το νέο Galaxy Ant1 … 😛

antonis

@greg δεν γουσταρουν ολοι κινεζικα ξερεις.. Και ποσο μαλλον να κουβαλανε κινητα και λαπτοπ και ταμπλετς μαζι.. Με ενα τετοιο τα συνδιαζεις ολα.. Καο ξαναλεω αυτο δεν ειναι για σας 16χρονα για να μιλατε με την γκομενα.. Αλλου απευθηνεται

Νιο

Λογικα θα κανει και πελματογραφημα αυτο..!

Nikolaos Nikiforos

@antonis δεν ηξερα οτι το μεγεθος της οθονης ενος κινητου συναδει με την ηλικια…δηλαδη αν εσυ θες που φανταζομαι θα εισαι στην ηλικια μου , εκει γυρω στα τριαντα , 6,3 ιντσες οταν πας 50 ποσες ιντσες θα θες? …. Οκ το ξερουμε οτι οσοι το κραζουμε δεν ειναι για εμας , αλλα εκφερουμε την γνωμη μας και αυτη δεν παει παντα παρεα με οτι καινουριο βγαζει η καθε εταιρεια….και επισης κατα τη γνωμη μου ενα κινητο σε καμια περιπτωση δεν αντικαθιστα ουτε την ταμπλετα ουτε την φωτογραφικη μηχανη ουτε τα pc…..ειναι κινητο …..

Ζαφειρης

Στα σκαρια ειναι και ο διαδοχος του mega με κωδικο ονομα Galaxy Star (trek) , οθονη 88.8″ και δυνατοτητα εκτοξευσης στο διαστημα.Θα παρουσιαστει σε αποκλειστικο event της samsung στο ακρωτηρι Canaveral ενω η αρχικη του τιμη υπολογιζεται τα 79999.999999 Ε.Περισσοτερες πληροφοριες μετα την επομενη εκλειψη ηλιου(ή πτωση διατοντων αστερων).

Apostolos

Και το επόμενο θα λέγεται discovery ! Η Samsung έγινε λαϊκή αγορά !,,,

Greg

@antonis Το Asus Padfone είναι κινέζικο? 0,7 ίντσες παραπάνω είναι και τουλάχιστον 200 ευρώ παρακάτω απο όσο θα είναι αυτο. Η Samsung προσπαθεί να δημιουργήσει μια ανάγκη που δεν υπάρχει με αυτή την παντόφλα και γιαυτό της αξίζει το κράξιμο.

Greg

Α και όσο για το σχόλιο για την ηλικία μου, σέβομαι τον Κώστα και την δουλειά του γιαυτό δεν θα επεκταθώ… Απλά πρόσεχε λίγο την ορθογραφία σου πριν αποφασίσεις να ειρωνευτείς “μεγάλε” antoni…

Alexboom

Δεν ξέρω εαν έχει να κάνει με ειρωνεία, αλλά είναι αλήθεια πως τα άτομα που θα αγοράσουν ένα τέτοιο κινητό…
1)δεν είναι iDiots
2)ξέρουν τί θέλουν

τώρα το Padfone είναι 4.3”…δηλαδή 2” λιγότερο…και…και…
Padfone 7” καμια κινεζιά θα ‘ναι..

Επίσης, έχει να κάνει με την ηλικία…έχει πολλαπλές χρήσεις…ένας επαγγελματίας θα το χρειαστεί περισσότερο απο ένα μαθητή, σας αρέσει είτε όχι, είναι αλήθεια.

Άλλος ένας λόγος είναι το μέγεθος της παλάμης. Είναι φυσικό να φαίνεται σαν ρακέτα σε όσους έχουν χεράκια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.