Samsung Galaxy Note 10: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας;

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας;

Η αποκάλυψη της Note 10 σειράς πλησιάζει και εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεκίνησαν να έρχονται στην επιφάνεια και πληροφορίες όπως η τιμολόγηση και η ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Η Samsung θα αποκαλύψει την Galaxy Note 10 σειρά στην Νέα Υόρκη στις 7 Αυγούστου στο Unpacked event και μάλλον θα ξεκινήσει την διάθεση των προϊόντων στους αγοραστές στις 23 Αυγούστου.

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας;

Ας δούμε όμως συνολικά τα χαρακτηριστικά που θα αποτελούν τα Galaxy Note 10.

Ο χρήστης θα αλληλεπιδρά με μία οθόνη 6.69 ιντσών στο απλό Note 10 μοντέλο ενώ η Plus έκδοση θα ενσωματώνει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη. Το panel θα είναι τύπου OLED και θα έχει ανάλυση QHD+ και θα έχει ενσωματωμένο τον fingerprint scanner κάτω από την οθόνη.

Εσωτερικά αναμένεται να δούμε τον Snapdraon 855 ή Exynos 9825 και RAM που θα ξεκινάει από τα 8GB και θα φτάνει μέχρι τα 12GB σε συγκεκριμένα μοντέλα. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινάει είτε από 128GB είτε από 256GB ανάλογα με το μοντέλο και θα φτάνει μέχρι 1TB.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.170mAh ανεξαρτήτως μοντέλου και θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 25W και όπως μας έχει συνηθίσει η Samsung τα τελευταία χρόνια ασύρματη φόρτιση στα 15W. Δυστυχώς το audio jack θα μείνει στο παρελθόν όπως και το Bixby button που εισήγαγε η Samsung με την κυκλοφορία του Galaxy S8.

Το FCC πιστοποίησε μερικά Note 10 σε αυτά όμως δεν υπάρχουν τα 5G μοντέλα που αναμένεται να κυκλοφορήσει η εταιρεία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung Indonesia αποκάλυψε το πρώτο teaser video το οποίο δίνει έμφαση στην business χρήση της σειράς. Επιπλέον, την Τετάρτη διέρρευσαν και τα πρώτα επίσημα press renders τα οποία αποκαλύπτουν κάθε πτυχή της συσκευής.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Αντε να βγει το 10 να πέσει η τιμή του 9 για να αγοράσουμε το note 7

Georg

Δεν περίμενα πως υπάρχει κόσμος που ζητάει ακόμα το Note 7 😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Samsung Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S10: Αποκτά το One UI 4 beta που βασίζεται σε Android 12

Η Samsung συγκεντρώνει δοκιμαστές One UI 4 beta για τα Galaxy S10, Galaxy S10 5G, Galaxy S10e και Galaxy S10+ στη Νότια Κορέα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta μέσω της εφαρμογής Samsung Members.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Η σειρά Samsung Galaxy Note10 αποκτά One UI 4 beta

Με βάση τον οδικό χάρτη ενημέρωσης λογισμικού της Samsung που διέρρευσε, τα Note 10 και Note 10+ θα λάβουν τη σταθερή τους ενημέρωση OneUI 4 κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Software Android 11 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Note 10 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση σε Android 11 για τα Galaxy Note 10 και Note 10+ στις αγορές της Ευρώπης.

Software featured Galaxy S10 Samsung

Αυτά είναι όλα τα Samsung που θα λάβουν Android 11 αναβάθμιση [Ευρώπη]

Η Samsung έδωσε το χρονοδιάγραμμα του πότε θα λάβουν όλα τα tablet και smartphone της εταιρείας τη νέα αναβάθμιση Android 11 στην Ευρώπη.