Smartphones

Samsung Galaxy Note 10: Benchmark αποκαλύπτει οθόνη με κάδρο 19:9

Το γνωστό Unpacked Event της Samsung για το Galaxy Note 10 μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη όμως υπάρχουν αρκετές πληροφορίες – φήμες για το smartphone της εταιρείας.

Το δέκατο smartphone στην Note σειρά σύμφωνα με benchmarks θα διαθέτει 19:9 aspect ratio παρόμοια με αυτήν του Galaxy S10. Πιθανόν αυτό να συμβαίνει λόγω του punch hole, παρόμοιο με αυτό είδαμε στην S10 σειρά για την μπροστινή κάμερα.

Η ναυαρχίδα της Samsung θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Την Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10 Pro. Και οι δύο θα διαθέτουν τόσο 4G όσο και 5G υποστήριξη. Το Note 10 Pro 5G με model number SM-N976V βρέθηκε στην HTML5test βάση δεδομένων και αναμενόμενα τρέχει Android 9.0 Pie. Ο χρήστης θα αλληλεπιδρά με το τηλέφωνο με μία οθόνη 6.4 και μία 6.7 ιντσών οθόνη αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία εσωτερικά αναμένεται να δούμε τον Snapdragon 855 SoC μαζί με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Αναμένεται υποστήριξη ασύρματης φόρησης, βελτιωμένο S Pen που θα λειτουργεί με Bluetooth αλλά και τέσσερις πίσω κάμερες.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.