Samsung Galaxy Note 10+: Εντοπίστηκε στα χέρια χρήστη [βίντεο]

Κάτι παραπάνω από 24 ώρες μένουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση των Note 10 και εντοπίστηκε στο μετρό χρήστης με ένα πλήρως λειτουργικό πρωτότυπο του Samsung Galaxy Note 10+. Φυσικά, κάποιος άδραξε την ευκαιρία και τράβηξε βίντεο το οποίο δημοσίευσε στα social media.

Η συσκευή στο βίντεο είναι προστατευμένη από κάποια θήκη, αλλά μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα το punch hole στο κέντρο της οθόνης και τα μικρά bezels. Ωστόσο, το smartphone δεν έχει καμπύλες πλευρές. Βέβαια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι καμπύλες να μην είναι ιδιαίτερα ορατές εξαιτίας της προστατευτικής θήκης.

Samsung Galaxy Note 10+, Samsung Galaxy Note 10+: Εντοπίστηκε στα χέρια χρήστη [βίντεο]

Στο βίντεο φαίνεται ο χρήστης να πλοηγείται στο One UI χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί καθόλου το S Pen. Σύμφωνα με φήμες, το Samsung Galaxy Note 10+ θα γίνει το smartphone με την μεγαλύτερη αναλογία οθόνης προς σώμα στην αγορά. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι το πάνω bezel θα είναι 2 χιλιοστά, το chin 3,7 χιλιοστά, τα πλευρικά bezels θα είναι 1,5 χιλιοστά και η διάμετρος του punch hole 4 χιλιοστά.

Το Samsung Galaxy Note 10+ αναμένεται να έχει 6,8 ιντσών QHD+ Dynamic AMOLED οθόνη, Snapdragon 855 ή Exynos 9820/9825 ανάλογα την αγορά, 12GB μνήμη RAM, έως 512GB UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο, και 4.300 mAh μπαταρία με υποστήριξη 45W ταχυφόρτιση.

Από πλευράς καμερών, το Note 10+ θα έχει τέσσερις πίσω, με το setup να αποτελείται από μία 12MP με τριπλό μεταβλητό διάφραγμα f/1.5-2.4, έναν 12MP τηλεφακό με διάφραγμα f/2.1, μία 16MP ultra-wide με διάφραγμα f/2.2 και ToF αισθητήρα.

Οι προπαραγγελίες θα ανοίξουν μετά την παρουσίαση των συσκευών, οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 23 Αυγούστου και οι τιμές των Samsung Galaxy Note 10+ θα ξεκινούν από τα 1.199 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.