Samsung Exynos 9825: Ο επεξεργαστής των Galaxy Note 10 είναι χτισμένος σε 7nm

Exynos 9825, Samsung Exynos 9825: Ο επεξεργαστής των Galaxy Note 10 είναι χτισμένος σε 7nm

Τα τελευταία χρόνια η Samsung εξοπλίζει τις συσκευές των flagship σειρών Galaxy S και τα Galaxy Note 10 με τον ίδιο Exynos επεξεργαστή. Ωστόσο, μάλλον αυτό θα αλλάξει φέτος, διότι όπως όλα δείχνουν τα νέα Samsung Galaxy Note 10 θα είναι εφοδιασμένα με ένα νέο chipset που λέγεται ότι θα είναι ο Exynos 9825.

Η Samsung δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό των Exynos στο Twitter ένα μικρό teaser, το οποίο επιβεβαιώνει ότι στις 7 Αυγούστου θα δούμε τη νέα γενιά επεξεργαστών της. Την ίδια ακριβώς ημέρα πρόκειται να παρουσιαστούν τα Samsung Galaxy Note 10.

https://twitter.com/SamsungExynos/status/1157290006995767296

Αν και το βίντεο δεν αποκαλύπτει τίποτα για τον Exynos 9825, οι φήμες αναφέρουν ότι θα είναι χτισμένος σε 7nm, σε αντίθεση με τον Exynos 9820 που είναι σε 8nm. Το μικρότερο μέγεθος του node λογικά θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας.

Τον προηγούμενο μήνα είχε εμφανιστεί στο Geekbench ένα Samsung Galaxy Note 10 εφοδιασμένο με τον Exynos 9825, και σύμφωνα με τα score η συσκευή έχει καλύτερες επιδόσεις από το Samsung Galaxy S10+ που είναι έχει τον Exynos 9820.

Υπομονή μέχρι τις 7 Αυγούστου όπου η Samsung θα παρουσιάσει τα Galaxy Note 10 σε ένα Unpacked event στην Νέα Υόρκη. Λίγες ημέρες πριν, στις 5 Αυγούστου, η εταιρεία θα αποκαλύψει το Samsung Galaxy Watch Active 2.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Θέλουμε snapdragon στα κορυφαία μοντέλα “κυρία” samsung ,όχι άλλο exynos. Ήδη τα samsung galaxy s10 με τον exynos υπερθερμαίνονται και είναι πιο χαμηλά σε επιδόσεις σε σχέση με τα αμερικανικά μοντέλα με τον snap 855.

Baioss

Αυτά έγραφα και εγώ πριν από μερικές ημέρες σε άλλο θέμα για τους Exynos και τους Kirin! Αλλά εκτός οτί έπεσαν οι Huawei fans να με φάνε, έσβηναν τα σχόλια μου επειδή πείραζε κάποιους η λέξη που χρησιμοποίησα για να χαρακτηρίσω αυτα τα cpu’s, έναντι των αντίστοιχων Snapdragon. Φυσικά πέρα από αυτό, τα posts μου είχαν επιχερήματα που ανέλυα γιατί είναι καλύτεροι οι Snapdragon, αντιθέτως όμως, η διαχείριση επέλεξε να μην διαγράψει σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο και χαρακτηρισμούς κατά εμού! Οι χαρακτηρισμοί για τα cpu’s και τις εταιρείες τους πείραξαν!

παπαροκας

και 1nm να φτασουν, σαπακια θα παραμείνουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.