Samsung Galaxy Note 10: Επιβεβαιώθηκαν χαρακτηριστικά και τιμή

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε κατακλυστεί από leaks που αφορούν τα Samsung Galaxy Note 10, κάτι απόλυτα λογικό διότι απέχουμε μόλις δύο εβδομάδες και κάτι από την επίσημη παρουσίαση τους. με τις συσκευές να ανακοινώνεται σε μόλις δύο εβδομάδες.

Το WinFuture εξασφάλισε μερικές πληροφορίες για το οικονομικό μοντέλο της σειράς, και μάλιστα την έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.
Στον τομέα των καμερών, το Samsung Galaxy Note 10 θα διαθέτει 10MP selfie κάμερα με αυτόματη εστίαση, HDR10+ και διάφραγμα f/2.2. Οι πίσω κάμερες αποτελούνται από κύριο φακό 12MP με τριπλό μεταβλητό διάφραγμα f/1.5, f/1.8 και f/2.4. Η δευτερεύουσα κάμερα είναι ευρυγώνια στα 16MP με διάφραγμα f/2.2 και η τρίτη ένας 12MP τηλεφακός.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy Note 10 θα έχει 3.500mAh μπαταρία με 25W γρήγορη φόρτιση και 12W ασύρματη, USB type-C, NFC, Bluetooth 5.0, WiFi 6 και θα τρέχει Android 9 Pie.

Πέρα από τη συσκευή, η Samsung αναβαθμίζει και το S-Pen που θα υποστηρίζει air gestures, με τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να πλοηγείται στο λογισμικό χωρίς να ακουμπάει την οθόνη. Κατά τα άλλα το stylus θα υποστηρίζει 4.096 επίπεδα πίεσης και θα έχει πιστοποίηση IP68.

Τέλος, γνωρίζουμε ήδη ότι η νέα σειρά Note θα παρουσιαστεί στις 7 Αυγούστου στην Νέα Υόρκη και σύμφωνα με το WinFuture το Samsung Galaxy Note 10 θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα με τιμή στα €999.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 21:00

Σχόλια

  • Πλέον δεν έχει μείνει τίποτα κρυφό από την επίσημη παρουσίαση. Έχουν αποκαλυφθεί όλα.

    Σημείωση: παιδιά προσέξτε λίγο τα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Μέτρησα 5 στο παρόν. Google translate τα κάνετε τα άρθρα; Φιλικά.

  • Παιδια η μπαταρια σε ξενερωνει... πανε καλα οι ανθρωποι; Τι 3.500mah... Το note 9 εχει 4.000🤦‍♂️🤦‍♂️

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.