Samsung Galaxy Note 10: Η βασική έκδοση θα έχει φόρτιση 25W και η Plus 45W

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Η βασική έκδοση θα έχει φόρτιση 25W και η Plus 45W

Το Unpacked event για τα Samsung Galaxy Note 10 έχει προγραμματιστεί για τις 7 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη. Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία αυτή, οι φήμες φουντώνουν και τώρα μάθαμε ότι η εταιρεία επιτέλους θα χρησιμοποιήσει γρήγορη φόρτιση στις συσκευές της.

Αρχικά, η κινέζικη υπηρεσία πιστοποιήσεων 3C έδωσε έγκριση σε ένα smartphone με κωδική ονομασία SM-N9700, το οποίο σύμφωνα με την καταχώρηση θα υποστηρίζει φόρτιση στα 5V / 3A (15W) και στα 9V / 2.77A (25W).

Επιπλέον, ο γνωστός leakster του Twitter, UniverseIce, έκανε leak ότι το Samsung Galaxy Note 10+ θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 45W, ωστόσο, η εταιρεία θα παρέχει στο κουτί φορτιστή που φτάνει τα 25W. Ο ίδιος σημείωσε ότι η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης των 45W θα είναι διαθέσιμη μόνο στην plus έκδοση και όχι στο στάνταρ Note 10.

Τον ισχυρισμό της γρήγορης φόρτισης των 45W τον ενισχύουν και πρωτύτερες φήμες οι οποίες θέλουν επίσης τις συσκευές της σειράς να υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση μέχρι τα 20W.

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα leaks θέλουν το Samsung Galaxy Note 10 να έρχεται με 4.170mAh μπαταρία και το Note 10+ με 4.500mAh. Όπως και να έχει μένει λιγότερο από ένας μήνας πριν η Samsung παρουσιάσει τις συσκευές και μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Τι κακό μας βρήκε με αυτές τις εκδόσεις?? Όχι με 6/8/12 Gb όχι με τον αποθηκευτικό χώρο, πάμε στο κανονικό και στο Plus πάμε στην φόρτιση, βρε βγάλτε ένα μοντέλο να τελειώνουμε, η πλύση εγκεφάλου συνεχίζετε για τα καλά.

Τακης

Εκει που ειχαν μια καλη σειρα note πανε να την καταστρεψουν και αυτην. Ολα γινονται για να αυξησουν και αλλο τις τιμες και να εχουν μεγαλυτερο περιθωριο κερδους. Αν δεν αυξησουν λιγο την οθονη , αν δεν βαλουν γρηγορη φορτιση πως θα δικαιολογησουν τα 1200 ευρω ?

Kostas

Έτσι είναι η βγαζεις ένα μοντέλο note και λες το note αυτό είναι κοστίζει τόσο και τελος και έχει αυτά τα specs η δεν βγάζεις, το να προσπαθούν να πιάσουν όλο το κοινό με διάφορες εκδόσεις είναι ανούσιο και το μόνο που προσφέρει είναι σύγχυση στο κοινό και να χαλάσουν μια σειρά όπως είναι το note η το galaxy. Η κάθε σειρά πρέπει να έχει συγκεκριμένα specs και συγκεκριμένη τιμή και ο καθενας να αποφασίζει τι θέλει να δωσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.