Samsung Galaxy Note 10 Lite: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Samsung Galaxy Note 10 Lite, Samsung Galaxy Note 10 Lite: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Η CES 2020 βρίσκεται προ των πυλών και τα νέα από τις εταιρείες που θα βρίσκονται εκεί καταφθάνουν διαρκώς. Περιμένουμε από τη νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια να παρουσιάσει μερικά νέα smartphones. Φυσικά αναφερόμαστε στα πολυσυζητημένα Samsung Galaxy Note 10 Lite και Galaxy S10 Lite.

Οι φωτογραφίες του smartphone

Το τελευταίο leak αφορά το Samsung Galaxy Note 10 Lite το οποίο εμφανίστηκε σε live φωτογραφίες, λίγο πριν την παρουσίαση του. Οι εικόνες αποκαλύπτουν ότι θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με τα Galaxy Note 10 και Note 10+, αλλά το module των καμερών θα είναι παρόμοιο με αυτό των Galaxy S20.

Η οθόνη του Samsung Galaxy Note 10 Lite θα είναι επίπεδη, με in-display fingerprint scanner. Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται το Bluetooth S Pen που θα διαθέτει το smartphone.

Samsung Galaxy Note 10 Lite, Samsung Galaxy Note 10 Lite: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Στο πίσω μέρος, υπάρχει το λογότυπο της Samsung και ένα τετράγωνο module με τρεις κάμερες και το LED flash. Η πλάτη του Samsung Galaxy Note 10 Lite έχει καμπύλες άκρες και μάλλον θα είναι φτιαγμένη από γυαλί.

Τέλος, στη δεξιά μεριά υπάρχουν το κουμπί απενεργοποίηση του smartphone και το κουμπί αυξομείωσης της έντασης. Ενώ σε μία από τις φωτογραφίες αποκαλύπτεται ότι θα υποστηρίζει δύο SIM.

Χαρακτηριστικά

Σε επίπεδο χαρακτηριστικών, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το Galaxy Note 10 Lite θα έχει 6,7 ιντσών οθόνη Super AMOLED με ανάλυση Full HD+, πυκνότητα 391ppi, in-display fingerprint scanner και Infinity-O.

Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον Exynos 9810, που διέθεταν και τα Galaxy S9, χρονισμένο στα 2,7GHz. Τον επεξεργαστή θα συνοδεύουν 6 GB μνήμη RAM και 128GB επεκτάσιμος μέσω microSD χώρος αποθήκευσης.

Το Galaxy Note 10 Lite θα τρέχει One UI 2.0 βασισμένο σε Android 10. Η μπαταρία του phablet θα έχει χωρητικότητα 4.500mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25W.

Σε επίπεδο καμερών, το Samsung Galaxy Note 10 Lite θα είναι εξοπλισμένο με τριπλή πίσω κάμερα τοποθετημένη σε τετράγωνο module, μαζί με το LED flash. Η κύρια κάμερα θα είναι στα 12MP με dual pixel autofocus και διάφραγμα f/1.7. Την κύρια κάμερα θα συνοδεύουν ένας τηλεφακός 12MP με διάφραγμα f/2.4 και 2x οπτικό ζουμ, και μία ευρυγώνια 12MP με διάφραγμα f/2.2.

Οι κάμερες του Galaxy Note 10 Lite θα υποστηρίζουν εγγραφή βίντεο 4K στα 60fps και Super Slow-motion. Όσον αφορά τη selfie, αυτή θα είναι στα 32MP με διάφραγμα f/2.0.

Στα λοιπά χαρακτηριστικά, παλαιότερα leaks ήθελαν το Galaxy Note 10 Lite να έχει S Pen με Bluetooth 5.1, αλλά οι νεότερες αναφορές λένε ότι θα είναι Bluetooth 5.0. Το smartphone θα υποστηρίζει NFC, dual-band Wi-Fi, θα έχει θύρα ακουστικών, 198 γραμμάρια βάρος και 8,7 χιλιοστά πάχος.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασια

Ok

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.