Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει φυσικά κουμπιά αλλά όχι audio jack

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει φυσικά κουμπιά αλλά όχι audio jack

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε μία αναφορά σύμφωνα με την οποία το επόμενο κεφάλαιο της Note σειράς δεν θα διέθετε φυσικά πλήκτρα και το πολυαγαπημένο audio jack που η Samsung έμεινε πιστή για τρία επιπλέον χρόνια.

Σύμφωνα με έμπιστη πηγή, το Galaxy Note 10 θα διατηρήσει τα φυσικά κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου, το power button όπως και το Bixby button που κυκλοφόρησε μαζί με το Galaxy S8. Η πηγή αναφέρει ότι η Samsung δοκίμαζε έναν σχεδιασμό χωρίς φυσικά κουμπιά αλλά δεν πέρασε από τα αυστήρα test της Samsung.

Αν και τα φυσικά κουμπιά θα παραμείνουν στο smartphone δεν αναμένεται να γίνει το ίδιο και με το 3.5mm audio jack. Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία ήταν η μόνη μεγάλη μετά τις Apple, Huawei και OnePlus που το διατήρησε.

Το Galaxy Note 10 μάλλον θα αποκαλυφθεί με το γνωστό Unpacked event της Samsung τον Αύγουστο μαζί με τα Galaxy Watch 2 και το ανανεωμένο DeX.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS

ενταξει παει και το jack..Εμπρος στον δρομο που χαραξε η apple…

VasilisN9

Εγώ θέλω την συσκευή μόνο με ένα power button και μηδέν τρύπες. Για ήχο υπάρχει τεχνολογία under display και για φόρτιση ασύρματη.

Ιωάννης jb

Πως είναι έτσι..
Αχ ρε Samsung μια ζωή design για κλάματα

Ante_geia

Όχι ρε Sammy. ΟΧΙ !!! Θέλουμε headphone Jack ειναι ο μόνος λόγος που έχω Samsung συσκευές ρε φίλε. Γ@m0 την Apple ρε φιλε και την κάθε ηλίθια εταιρία που ακολουθεί τα χνάρια και την ηλιθιότητα της Apple.

bitconnect

Να πω και εγώ την γνώμη μου, το jack τελικά πρέπει να εξαφανιστεί από παντού, χέυυυυ, 2019 είμαστε..όσο για την σάμσουγκ βαρετά τα κινητά της, αυτά…. πίς εντ λάβ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Samsung Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S10: Αποκτά το One UI 4 beta που βασίζεται σε Android 12

Η Samsung συγκεντρώνει δοκιμαστές One UI 4 beta για τα Galaxy S10, Galaxy S10 5G, Galaxy S10e και Galaxy S10+ στη Νότια Κορέα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta μέσω της εφαρμογής Samsung Members.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Η σειρά Samsung Galaxy Note10 αποκτά One UI 4 beta

Με βάση τον οδικό χάρτη ενημέρωσης λογισμικού της Samsung που διέρρευσε, τα Note 10 και Note 10+ θα λάβουν τη σταθερή τους ενημέρωση OneUI 4 κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Software Android 11 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Note 10 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση σε Android 11 για τα Galaxy Note 10 και Note 10+ στις αγορές της Ευρώπης.

Software featured Galaxy S10 Samsung

Αυτά είναι όλα τα Samsung που θα λάβουν Android 11 αναβάθμιση [Ευρώπη]

Η Samsung έδωσε το χρονοδιάγραμμα του πότε θα λάβουν όλα τα tablet και smartphone της εταιρείας τη νέα αναβάθμιση Android 11 στην Ευρώπη.