Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει UFS 3.0 χώρο αποθήκευσης και LPDDR4X μνήμη RAM

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει UFS 3.0 χώρο αποθήκευσης και LPDDR4X μνήμη RAM

Πέρυσι είχε ανακοινωθεί το πρότυπο UFS 3.0 το οποίο θα προσφέρει διπλάσιες επιδόσεις σε σύγκριση με το UFS 2.1. Ύστερα, έγινε leak η πρώτη συσκευή με αυτό το πρότυπο αποθήκευσης στο Androbench και είδαμε ότι θα έχει εκπληκτική ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής. Ωστόσο, δεν υπήρχε κανένα σημάδι για το πότε θα κυκλοφορήσουν συσκευές με αυτή τη τεχνολογία.

Λίγο αργότερα, μάθαμε ότι το 2019 θα γίνουν διαθέσιμες συσκευές με LPDDR5 RAM και UFS 3.0. Όμως, η Samsung η οποία είναι μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες μνήμης δήλωσε ότι αν και το UFS 3.0 θα κυκλοφορήσει το 2019, η LPDDR5 RAM θα είναι έτοιμη προς χρήση το 2020.

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει UFS 3.0 χώρο αποθήκευσης και LPDDR4X μνήμη RAM

Ο ίδιος ο CEO της OnePlus επιβεβαίωσε ότι τα επόμενα flagships της εταιρείας θα έχουν UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο. Όμως, φαίνεται πως η Samsung προσπαθεί να καλύψει το κενό που άφησε, προς το παρόν, το Galaxy Fold. Σύμφωνα με αναφορά, το Samsung Galaxy Note 10 θα είναι η επόμενη συσκευή που θα έχει UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο και LPDDR4X RAM.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, το Samsung Galaxy Note 10 θα χρησιμοποιεί οθόνη Super AMOLED 6.57 ιντσών, Snapdragon 855, θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες 40MP + 28MP + 20MP + 8MP, και 4.500mAh μπαταρία.

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει UFS 3.0 χώρο αποθήκευσης και LPDDR4X μνήμη RAM

Επιπλέον, η χρήση της LPDDR4X RAM θα κάνει το Samsung Galaxy Note 10 καλύτερο σε θέμα επιδόσεων. Σε σύγκριση με τη προηγούμενη έκδοση, η LPDDR4X μνήμη RAM θα προσφέρει μειωμένη κατανάλωση και βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τέλος, το γεγονός ότι θα έχει UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο θα επιτρέπει στο Samsung Galaxy Note 10 να μην αντιμετωπίζει προβλήματα όταν τρέχει μεγάλα παιχνίδια και μεταφέρει ή επεξεργάζεται ογκώδη αρχεία

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Εφόσον θα έχει πάλι exynos….καλά κρασιά.

Κωνσταντίνος Π.

Είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία των smartphones και δεν μιλάει κανείς. Αγοράζουν όλοι το s10 στα σκρουτζομάγαζα και πιστεύουν ότι έχει SD855 !!! Πληρώνουν 1000 ευρώ για exynos !!! Ψάξτε το επίσημο site της samsung ,πουθενά δε γράφει τι επεξεργαστή φοράει. Θα έρθει και το καινούριο note 10 με exynos και θα ζητάνε 1500!!

Μακ

Κωνσταντινε με ενα απλο διαβασμα θα ηξερες οτι τα samsung στην ευρωπη ειναι με exynos επεξεργαστη. Κανεις δεν πιστευει οτι εχει sd855 εκτος και αν ειναι εντελως αδιαβαστος γιαυτο που πληρωνει.

jim

Αν θελετε snapdragon τοτε μην παιρνετε huawei,samsung ή ακομα και apple…παρτε κατι αλλο,ομως αυτες οι εταιριες ειναι οι κορυφαιες στην αγορα μεχρι στιγμης.δεν λεω και γω ξερω οτι ο snapdragon ειναι καλυτερος αλλα μην τρελαθουμε κιολας οτι αυτα τα τηλ δεν τα πανε καλα με τους δικους τους επεξεργαστες

I am

Η σελφοκάμερα στην μέση αστεία. Αν την βάλουν στα πλάγια όπως το άλλο μιλάμε για άψογο κινητό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.