Samsung Galaxy Note 10: Πρόσφατο render με το πως θα είναι το design (video)

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Πρόσφατο render με το πως θα είναι το design (video)

Τις τελευταίες 10 ημέρες για το επόμενο κεφάλαιο της Samsung στην σειρά Note έχει κυκλοφορήσει αρκετές φήμες γύρω από τα χαρακτηστικά και το design του smartphone.

Όσοι ασχολείστε και παρακολουθείτε τι συμβαίνει στην αγορά των smartphone σίγουρα θα ξέρετε το διάσημο leakster OnLeaks. Για ακόμη μία φορά είναι υπεύθυνος για το render βίντεο του Galaxy Note 10 και ίσως αυτή να είναι η καλύτερη προσέγγιση που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το βίντεο το Note 10 θα διαφέρει αρκετά στην εμφάνιση σε σχέση με το Note 9. Θα διαθέτει οθόνη 6.3 ιντσών με QHD+ ανάλυση. Φυσικά, θα ενσωματώνει punch-hole στο μπροστινό μέρος για να κρύψει την front facing κάμερα και θα έχει in-display fingerprint scanner.

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Πρόσφατο render με το πως θα είναι το design (video)

Το πίσω μέρος θα αλλάξει αρκετά. Η τριπλή κάμερα θα τοποθετηθεί κάθετα στην πάνω αριστερά γωνία ενώ το Bixby button μάλλον θα απουσιάζει. Το Power button από την άλλη μάλλον θα βρεθεί ακριβώς πάνω από τα κουμπιά της αυξομείωσης της έντασης του ήχου.

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Πρόσφατο render με το πως θα είναι το design (video)

Στην πάνω μεριά του smartphone έχει τοποθετηθεί η θέση της SIM μαζί με το IR Blaster ενώ το κάτω μέρος φιλοξενεί την USB-C θύρα το μικρόφωνο, ένα ηχείο και φυσικά το S-Pen ένα χαρακτηριστικό αποκλειστικό της Note σειράς.

Για να αυξήσει την χωρητικότητα στην μπαταρία η Samsung πολύ πιθανόν να αφήσει πίσω της το audio jack ίσως όμως η ταχύτητα φόρτισης να τριπλασιαστεί σε σχέση με το Galaxy S10.

Στο Geekbench εμφανίστηκε η Exynos 9825 SoC έκδοση με 8GB μνήμης RAM σίγουρα όμως υπάρχει και έκδοση με τον Snapdragon 855 και 12GB μνήμης RAM.

Το Galaxy Note 10 αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Αύγουστο μαζί με άλλα προϊόντα όπως το DeX Live και το Galaxy Watch.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Samsung Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S10: Αποκτά το One UI 4 beta που βασίζεται σε Android 12

Η Samsung συγκεντρώνει δοκιμαστές One UI 4 beta για τα Galaxy S10, Galaxy S10 5G, Galaxy S10e και Galaxy S10+ στη Νότια Κορέα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta μέσω της εφαρμογής Samsung Members.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Η σειρά Samsung Galaxy Note10 αποκτά One UI 4 beta

Με βάση τον οδικό χάρτη ενημέρωσης λογισμικού της Samsung που διέρρευσε, τα Note 10 και Note 10+ θα λάβουν τη σταθερή τους ενημέρωση OneUI 4 κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Software Android 11 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Note 10 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση σε Android 11 για τα Galaxy Note 10 και Note 10+ στις αγορές της Ευρώπης.

Software featured Galaxy S10 Samsung

Αυτά είναι όλα τα Samsung που θα λάβουν Android 11 αναβάθμιση [Ευρώπη]

Η Samsung έδωσε το χρονοδιάγραμμα του πότε θα λάβουν όλα τα tablet και smartphone της εταιρείας τη νέα αναβάθμιση Android 11 στην Ευρώπη.