Samsung Galaxy Note 2: Αβέβαιη η αναβάθμιση σε Lollipop

Η Samsung έχει ξεκινήσει ήδη να αναβαθμίζει τις περισσότερες από τις high-end συσκευές της σε Android Lollipop. Τώρα η προσοχή στρέφεται σε mid-range συσκευές και σε παλιότερες high-end. Το Samsung Galaxy Note 2 είχε ακουστεί ότι θα πάρει Lollipop μέσα στο 2015.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sammobile, το οποίο έχει αποδειχτεί αρκετά αξιόπιστο σε ότι μεταδίδει για την Samsung, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η ανάπτυξη του update για το Samsung Galaxy Note 2. Οπότε δεν είναι καθόλου σίγουρο ποια θα είναι η τύχη του, αν θα αναβαθμιστεί ή όχι.

Η Samsung Φινλανδίας ήταν αυτή που είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο ότι περιμένουμε Lollipop, και η Samsung Πολωνίας επιβεβαίωσε τον Φεβρουάριο αλλά από τότε δεν υπάρχουν νεότερα που να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν την αναβάθμιση.

Τέλος,οι ίδια πηγή αναφέρει ότι η Samsung δεν έχει ξεκινήσει ούτε την ανάπτυξη του Android 5.1 για τα κινητά της, κάτι που είναι λογικό από τη στιγμή που η Google το έδωσε σχετικά πρόσφατα.

samsung galaxy note 2 lollipop, Samsung Galaxy Note 2: Αβέβαιη η αναβάθμιση σε Lollipop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Χάχα ειρωνεία εδώ καλά καλά εμείς με note 4 δεν έχουμε πάρει lolipop θέλουν και στο note 2 να δώσουν να μην πάρει ποτέ!!!

dark_master

Αν η εμπειρία χρήσης του είναι να γίνει όπως του s4 καλύτερα να μην την πάρει.
Αν πάλι δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοιο θέμα τότε να τη δώσουν.

Όπως και να έχει το θέμα είναι να λειτουργεί σωστά και απροβλημάτιστα.

Αποστόλης Ρόδος

Μου αρέσει που κράζατε κάποιοι την HTC, που δεν θα αναβαθμίσει το HTC one M7, σε Lollipop 5.1 ενώ ήδη εδώ και εβδομάδες έχει αναβαθμιστεί και τρεχει Lollipop 5.0.2 … 🙂
Αχ ρε Samy κάθε φορά με επιβεβαιώνεις που την κοπάνησα νωρίς από σένα…. (από το galaxy s3).

akis

cyanogenmod ftw..!!! για εσάς που γνωρίζετε τι δύναμη του δράκου..! 😉

XDE 😉

παναγιωτης

@dark_master,γιατι ποιο το προβλημα με το s4 και με lollipop?εγω εχω εγκαταστησει εδω και μια βδομαδα σχεδον και ολα καλα και smooth.και σε διαφορα φορουμ που κοιταζω το ιδιο λενε.και δεν υπερασπιζομαι την samsung τωρα,απλα λεω την αληθεια των πραγματων.
@ Αποστόλης Ρόδος,ο βασικος αντιπαλος του one m7 την πηρε την lollipop.

John

Καλησπέρα, έχω το Note 3 (SM-N9005) έχω εδώ και δύο εβδομάδες το Lollipop στο κινητό αν και σε πολλά είναι καλύτερο απο το kitkat… Η μπαταρία πραγματικά χωρίς να το λειτουργό σε 5 ώρες από το 100 στο 0 έλεος δηλαδή. Επίσης, ο χώρος στη RAM είναι πάντα πάνω από 1.32gb και βλέπω Lag σε ορισμένα πράγματα… Δυστυχώς δοκίμασα τα πάντα και τώρα θα το πάω σε κάποιο service….

John

Και να βγει official Lollipop αναβαθμιση για το Note 2 δε νομιζω οτι θα ειναι καποιος τοσο σοφος να την κανει. Πιο πολυ υποβαθμιση παρα αναβαθμιση. Προτιμοτερο να κανεις ενα ρουταρισμα για να κανεις το Note 2 να ειναι σαν το Note 4 εσωτερικα, και εισαι κομπλε.

kostasf

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΆΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΉ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ,ΣΩΣΤΉ Η ΛΆΘΟΣ. ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΟΜΩΣ ΏΣ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΠΕΊΣΕΙ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΔΊΚΙΟ, ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΆ. ΕΓΏ ΠΧ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΊΖΩ ΣΤΗΝ HTC ΓΙΑΤΊ ΈΠΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΌ Μ7 . ΔΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΎΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΉ ΟΎΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΩ ΌΤΙ ΝΟΙΏΘΩ ΑΝΑΚΟΎΦΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΝΌΤΕ3 ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΑΠΛΆ ΚΟΎΡΑΣΕ ΠΟΛΎ Η ΦΆΣΗ ΝΑ ΒΓΑΊΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΈΜΕ ΚΑΛΌ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΑΣ, ΚΑΚΆ ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ.

anergos13

Αποστολη Ροδος…να σου θυμησω οτι το .note 2…ειναι 6 μηνες παραπανω στην αγορα….συνολικα 31 μηνες…..τo m 7 ειναι 6 μηνες νεωτερο …με οτι σημαινει αυτο για την υποστηριξη των συσκευων…..

mrk

Γιατι ρε παιδια αφου ειπε η σαμμυ να κανει την 5.0 πιο ελαφρυα, να κανει το ιδιο εστω με την 4.4 για το s3 και να βγαλει ΟΤΙ εφαρμογη ειναι αχρηστη και γενικα να παρει την 4.4 το s3 γιατι η 4.3 εχει ενα σωρο προβληματα και δεν κανει η σαμμυ κατι!!!

Kwstas Bagdatoglou
Aris

Παιδια ξερεις κανεις αν το samsung galaxy note 3 neo?

Aris

Παιδια ξερεις κανεις αν το samsung galaxy note 3 neo θα παρει την αναβάθμιση?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Android Android Smartphones Google

Η Google σχεδιάζει να μεταφέρει τη Γραμμή Αναζήτησης στο κάτω μέρος του app στο Android

Τα περισσότερα Android smartphone στον κόσμο έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google, με μια από τις βασικότερες να είναι το Google app.

Software Android Google

Android 14: Η ενημέρωση κατάργησε δημοφιλή λειτουργία

Οι χρήστες Android έχουν στα smartphone τους μια συντόμευση που τους επιτρέπει να δουν γρήγορα μια ειδοποίηση από μια εφαρμογή.

Business Android Android Smartphones Apple

Google: Δίνει το τριπλάσιο μερίδιο εσόδων στην Apple από τους κατασκευαστές Android

Φανερά δυσαρεστημένη ήταν η Google με την αποκάλυψη ότι πληρώνει στην Apple το 36% των εσόδων από την αναζήτηση στο Safari.

Software Android featured iMessage

Η Nothing ανακοινώνει το Nothing Chats: Φέρνει το iMessage στο Android

Η έλλειψη συμβατότητας μεταξύ του iMessage της Apple και των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων που υποστηρίζουν RCS έχει δημιουργήσει ένα χάσμα.