Samsung Galaxy Note 20: Διέρρευσε το επίσημο promo video από την AT&T

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από το event Unpacked 2020, όμως οι διαρροές για τις συσκευές που θα δούμε δεν έχουν τελειωμό. Για άλλη μία φορά, ο @Evleaks μας δίνει τα επίσημα promo video της AT&T για τις δύο ναυαρχίδες της Samsung, Galaxy Note 20 και Galaxy Note 20 Ultra.

Στο βίντεο βλέπουμε την εταιρεία να δίνει έμφαση στις 5G δυνατότητες των δύο συσκευών, αλλά και τη δύναμη που προσφέρει ο νέος Snapdragon 865+ της Qualcomm, τόσο στα παιχνίδια και το multitasking, όσο και στο processing των φωτογραφιών. Επίσης, το βίντεο κάνει λόγο για smooth scrolling των 120Hz και χαμηλή ακτινοβολία μπλε φωτός στην οθόνη των 6,9 ιντσών του Galaxy Note 20 Ultra, κάτι που γνωρίζουμε ότι δε θα ισχύει για το βασικό μοντέλο.

, Samsung Galaxy Note 20: Διέρρευσε το επίσημο promo video από την AT&T

Επίσης, η εταιρεία επιβεβαιώνει τις 6,7 ίντσες του Galaxy Note 20, τεχνολογίας Super AMOLED+. To Galaxy Note 20 Ultra θα προσφέρει 50X Space Zoom, ενώ με την ίδια ονομασία θα έρθει και το zoom των 30X του Galaxy Note 20, με κύρια κάμερα 108MP και 64MP αντίστοιχα. Το απλό μοντέλο θα έχει 4,300mAh μπαταρία, με το μεγαλύτερο να ανεβαίνει στα 4,500mAh.

Βλέποντας τα δίπλα δίπλα, φαίνεται σαν το απλό μοντέλο να έχει μεγαλύτερα bezel περιμετρικά, αλλά και μεγαλύτερη οπή σε σχέση με το Ultra μοντέλο, κάτι που θα πρέπει να το δούμε και από κοντά για να καταλάβουμε τις διαφορές. Το Note 20 θα κυκλοφορήσει σε Mystic Green, Mystic Gray και Mystic Bronze, ενώ το Ultra θα έρθει σε Mystic Bronze, Mystic Black και Mystic White.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Αν φέρεις από Αμερική ένα Samsung με snapdragon θα υποστηρίζεται στην Ελλάδα; (δίκτυο κλπ);;;

VasilisS20

Θα παίζει. Η εγγύηση δεν θα παίζει γιατί θα είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάνε υπομονή μέχρι του χρόνου που όλοι θα θέλουν τον Exynos.

Solon

@Alex
Ναι, θα υποστηρίζει τα πάντα όλα αλλά θα πρέπει να το αγοράσεις ξεκλείδωτο, όχι από προσφορά δικτύου.

Panos

@ Solon
Πώς μπορείς να το αγοράσεις ξεκλείδωτο; (Sorry είμαι λίγο άσχετος)

BillPliosk

Καλησπέρα σε όλους. Αυτό έχω ήδη κάνει εγώ απο Αμερική (απο έναν ξάδερφο στο New Jersey). Κάναμε “reserved” κάτι σαν κράτηση δλδ, έπειτα θα μας δωθει η επιλογή να το παραγγείλουμε και μετά θα του πω να μου το στείλει με UPS η DHL. Θα κάνω κατάθεση στον λογαριασμό IBan του (1350$ – 50$ της έκπτωσης που δίνει η Samsung στην Αμερική, ούτε σε αυτό δεν μπορεί να είναι δίκαιη η Samsung στην Ευρώπη) και επιτέλους μετά απο πολλά χρόνια θα καταφέρω να φέρω Samsung με Snapdragon και όχι με exinos, όπως κάνουν και μας κοροϊδεύουν εδώ στην Ελλάδα και όχι μόνο.

SUPS 👨‍⚖️

Με τo τελωνείο τι γίνεται?🛃

Γιώργος Κ.

Μεγάλο fail με exynos και μάλιστα μη optimized αλλά ίδιος με την s20 σειρά. Για μένα η σειρά note σταματά στο 10 plus του οποίου και είμαι κάτοχος. Δεν μπορώ χωρίς πένα, δεν μπορώ όμως και την κοροϊδία. Θα μείνω με αυτό κι όταν κι αν η Samsung βάλει μυαλό τότε θα το αλλάξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.