Samsung Galaxy Note 20: Κυκλοφόρησαν renders της νέας έκδοσης Mystic Green

, Samsung Galaxy Note 20: Κυκλοφόρησαν renders της νέας έκδοσης Mystic Green

Οι διαρροές για τα επερχόμενα smartphone της Samsung συνεχίζονται, με ελάχιστα πράγματα να μένουν πλέον να δούμε στο επερχόμενο event Galaxy Unpacked. Μετά λοιπόν τη διαρροή περί των υποβαθμίσεων που θα δεχτεί το βασικό μοντέλο της σειράς Galaxy Note 20, έχουμε και νέο χρώμα.

Μαζί με το βασικό χρώμα όλων των προϊόντων που θα παρουσιαστούν στο Unpacked 2020, όπως και του φρέσκου Galaxy Z Flip 5G, δηλαδή το Mystic Bronze, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε ακόμα δύο Mystic αποχρώσεις. Η πρώτη και η πιο “βαρετή” είναι το Mystic Grey, το οποίο είναι κοντά στο Cosmic Grey χρώμα που είδαμε στη σειρά Galaxy S20.

, Samsung Galaxy Note 20: Κυκλοφόρησαν renders της νέας έκδοσης Mystic Green

Το πιο περίεργο από τα τρία είναι όμως το Mystic Green, το οποίο είναι μία απαλή απόχρωση πράσινου, καμία σχέση δηλαδή με το Mi Mix 3 της Xiaomi, το οποίο δε μπορούμε ίσως να το εκτιμήσουμε αν δε το δούμε από κοντά. Πάντως, η εταιρεία φαίνεται να θέλει να δοκιμάσει αρκετές νέες επιλογές, αν και το Mystic Bronze παραμένει η πιο luxury εμφανισιακά.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.