Samsung Galaxy Note 20: Πολλές υποβαθμίσεις σε σχέση με τo Ultra;

, Samsung Galaxy Note 20: Πολλές υποβαθμίσεις σε σχέση με τo Ultra;

Οι πληροφορίες που παίρνουμε για τα επερχόμενα Galaxy smartphones είναι καθημερινές, ειδικά για τη σειρά Galaxy Note 20. Ενώ ήδη γνωρίζαμε ότι το Galaxy Note 20 θα είναι αρκετά υποβαθμισμένο στην οθόνη σε σχέση με το Galaxy Note 20 Ultra, αυτό μάλλον θα γίνει και στα υπόλοιπα μέρη της συσκευής.

Όπως γνωρίζουμε, το Galaxy Note 20 θα έχει flat οθόνη ανάλυσης FHD+ με ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz, σε αντίθεση με την curved 2K οθόνη των 120Hz του Ultra μοντέλου. Όμως, οι υποβαθμίσεις δε σταματάνε εκεί. Πέραν από το γεγονός ότι το τριπλό σύστημα κάμερας δε θα περιλαμβάνει το φακό των 108MP, η συσκευή φαίνεται να μην προσφέρει ούτε το σύστημα laser autofocus που θα δούμε στο Ultra.

, Samsung Galaxy Note 20: Πολλές υποβαθμίσεις σε σχέση με τo Ultra;

Μία μεγάλη αλλαγή που θα δούμε για πρώτη φορά μετά το Galaxy Note 4 σε κανονικό μοντέλο της σειράς Note εδώ και χρόνια είναι η χρήση πλαστικού και όχι γυαλιού για το πίσω μέρος της συσκευής. Η Samsung λογικά θα κάνει τη χρήση “glasstic”, ένα πλαστικό δηλαδή με στοιχεία γυαλιού ώστε να δίνει την αίσθηση του γυαλιού, σε αντίθεση με το Ultra μοντέλο που θα χρησιμοποιεί Gorilla Glass και στο πίσω μέρος.

Τέλος, ακόμα και το S Pen φαίνεται να είναι υποβαθμισμένο, καθώς θα έρθει με latency 26ms, σε αντίθεση με τα μόλις 9ms του Ultra μοντέλου, κάτι που θα επηρεάσει αρκετά όσους αγοράζουν τη συσκευή Galaxy Note για τη χρήση του S Pen. Παρότι όλα τα παραπάνω θα ισχύουν, το Galaxy Note 20 αναμένεται να πωλείται στα 999 δολάρια, οπότε ίσως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα προσφέρει η εταιρεία σε όσους διαλέξουν τη βασική έκδοση.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Καλά οχι και πρωτη φορά η χρήση πλαστικου στην σειρά Note. Note 1/2/3 είχαν πλαστική <<πλάτη>>

BillPliosk

Ναι αλλά να μην συγκρίνουμε εκείνες τις εποχές με τις σημερινές. Δεν δικαιολογεί την Samsung να πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση. Θεωρώ ότι η μοναδική διαφορά στα δύο μοντέλα θα έπρεπε να είναι το μέγεθος και μόνο. Λυπάμαι πραγματικά για τις παραπάνω κινήσεις ως hardcore Samsung user εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

SUPS 👨‍⚖️

Ξεκαθαρη και απαραδεκτη ωθηση για να αγορασεις την ultra εκδοση που και αυτη θα ερθει με 500 mah! λιγοτερα και με το ιδιο cpu σε σχεση με το s20Ultra.Κατα τα αλλα σας φταιει η apple που σ δινει τα ιδια χαρακτηριστικα και σε μικροτερο μεγεθος χωρις να χρειαζεσαι παντοφλα 6,7” για high end specs…

Μανος

Μπαταρία θα χει ή θα τη χρεωνουν έξτρα;

Popi

Υπάρχουν πληροφορίες ότι θα την πουλάνε σε προσφορά bundle μαζί με την οθόνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.