Samsung Galaxy Note 20: Τα πρώτα renders της βασικής έκδοσης με flat οθόνη

, Samsung Galaxy Note 20: Τα πρώτα renders της βασικής έκδοσης με flat οθόνη

Με τις πληροφορίες για την Plus έκδοση των επερχόμενων Galaxy Note 20 να έρχονται συνεχώς, δεν είχαμε την ευκαιρία μέχρι τώρα να δούμε τη βασική έκδοση, η οποία θα είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με το ακριβό της αδερφάκι.

Ο Ice Universe ανέβασε στο Twitter το πρώτο render της συσκευής, επιβεβαιώνοντας τη χρήση flat οθόνης, σε αντίθεση με το ακριβότερο Galaxy Note 20 Plus. Στην εικόνα βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος, ενώ μπροστά υπάρχει μία οπή στην οθόνη για τη selfie κάμερα, με τα bezel περιμετρικά να είναι μικρά και συμμετρικά.

, Samsung Galaxy Note 20: Τα πρώτα renders της βασικής έκδοσης με flat οθόνη

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Galaxy Note 20 αναμένεται να κοστίζει γύρω στα 999 Δολάρια, με οθόνη FHD+ στα 60Hz, με κύρια κάμερα 12MP, telephoto στα 64MP και 12MP ultra-wide, ενώ θα υπάρχει και αισθητήρας ToF. Η συσκευή θα παρουσιαστεί στις 5 Αυγούστου, στο online event Unpacked 2020.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick R

Κινητό ναυαρχίδα σειρας Note που για χρονια σημαίνει για την Samsung η κορυφαία σειρα κινητων και το βγάζει με 60hz ανανέωση οθόνης; χαχαχα και οταν αλλες εταιρείες έχουν φτάσει στα 120hz; αντε 90hz οχι 60! Ντροπή. Μας έχουν με τους exynos αντι snapdragon σου πετάει και ενα 60hz και θέλει να δώσεις 1000+ για το Note 20 plus ή ultra ή όπως αλλιώς θα λέγεται; χαχαχα… Ντροπή… Άραγε φορτιστή θα έχει μεσα ή θα ακολουθήσει την Apple? Και μετα σου λενε γιατί παίρνει ο κόσμος Xiaomi και OnePlus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S25: Φήμες για μεγαλύτερη οθόνη 6,36 ιντσών

Με το Galaxy S24, η Samsung έφερε μια οριακά μεγαλύτερη οθόνη 6,2 ιντσών, συγκριτικά με την οθόνη 6,1 ιντσών του Galaxy S23.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.