Samsung Galaxy Note 20: Ρεκόρ προπαραγγελιών στο Ηνωμένο Βασίλειο

, Samsung Galaxy Note 20: Ρεκόρ προπαραγγελιών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Με τη νέα σειρά Galaxy Note 20 και ιδιαίτερα με το μοντέλο Ultra, η Samsung κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό για ακόμη μία φορά, προσφέροντας αρκετές αναβαθμίσεις σε σχέση με τα μοντέλα της σειράς Galaxy Note 10. Ακόμα και με την αμφιλεγόμενη κίνηση της χρήσης του Exynos 990 στην Ευρώπη, η σειρά φαίνεται να τα πηγαίνει εξαιρετικά στις πωλήσεις.

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι προπαραγγελίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Samsung UK, οι προπαραγγελίες για τα smartphone της σειράς Galaxy Note 20 είναι ανεβασμένες κατά 49% σε σχέση με τις προπαραγγελίες της σειράς Galaxy Note 10. Αυτό είναι ένα ρεκόρ για τη συγκεκριμένη αγορά, τουλάχιστον για τη σειρά Galaxy Note.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Note 20 Ultra και Note 20 unboxing: Με πενάκι και μεράκι

Η Samsung UK δε μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες, ούτε τον ακριβή αριθμό προπαραγγελιών ούτε το ποιο από τα δύο μοντέλα, Galaxy Note 20 και Galaxy Note 20 Ultra, προτίμησαν οι αγοραστές. Το μοναδικό στοιχείο που έχουμε, είναι πως το 46% των προπαραγγελιών αφορά το Mystic Bronze χρωματισμό, κάτι λογικό αφού είναι και το νέο χρώμα της σειράς.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Καλά τα λες αλλα φταιμε και εμείς που τα αγοράσουμε

Βασίλης

Εσυ μεγα jack τη αγόρασες;;;

Ιωάννης jb

Στην Αγγλία η 1/3 συσκευές που πωλούνται γράφει πάνω Samsung!
Η Αγγλία δεν είναι Ελλάδα! Δεν είναι τόσο δύσκολο κάποιος να δώσει το ποσό που ζητάει το note 20!
Φυσικά όσο εύκολο είναι κάποιος Άγγλος να πάρει το νέο note, ακόμα πιο εύκολο είναι να πάρει κάποιο πιο φθηνό κ εξίσου καλό! Βέβαια εδώ μετράει κ το όνομα που έχει χτίσει η Samsung με την πολιτική της αυτά τα χρόνια! Άλλο να πάρει κάποιος το πιο αναγνωρισημο τηλ μετά το iPhone κ άλλο να πάρει ξαομι κ ναομι!
Βέβαια δεν είναι και για πέταμα τα νέα note, σε πολλούς μπορεί να αρέσει το design ή κάποιες δυνατότητες που έχουν!
Δεν είναι ζώο αυτός που προτιμάει το Samsung! δεν είναι σωστό να μιλάμε έτσι κ να χαρακτηριζουμε τόσο άσχημα κάποιον που θέλει Samsung και λογισμικό το οποίο είναι τουλάχιστον 2 χρόνια μπροστά από μερικά κινέζικα, τα οποία πλέον ζητάνε σχεδόν τα ίδια λεφτά..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.