Samsung Galaxy Note 20 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11 από την Αμερική

Samsung Galaxy Note 20, Samsung Galaxy Note 20 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11 από την Αμερική

Η Samsung ξεκίνησε την αναβάθμιση της σειράς Samsung Galaxy Note 20 στην έκδοση One UI 3.0, η οποία βασίζεται στο Android 11. Το update ξεκινάει για τις συσκευές του δικτύου AT&T στην Αμερική, όμως αυτό σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ημέρες η νέα έκδοση θα έρθει και στην Ευρώπη.

Το Android 11 αυτό τη στιγμή παρέχεται στους κατόχους συσκευών της σειράς Galaxy Note 20 της AT&T, τόσο σε κλειδωμένες όσο και σε ξεκλείδωτες συσκευές. Η νέα έκδοση, με build number N98XUSQU1CTL2, φτάνει τα 2.5GB σε μέγεθος και πέραν του Android 11 η νέα αναβάθμιση προσφέρει και την ενημέρωση ασφαλείας του Δεκεμβρίου.

Samsung Galaxy Note 20, Samsung Galaxy Note 20 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11 από την Αμερική

Το περίεργο είναι πως σύμφωνα με το roadmap για τις συσκευές Samsung που θα λάβουν Android 11 στην Ευρώπη, η αναβάθμιση για τη σειρά Galaxy S20 ξεκίνησε στην Αμερική μόλις μία εβδομάδα πριν έρθει στην Ελλάδα. Οπότε, ίσως δούμε το τελευταίο update στις συσκευές μας νωρίτερα από ότι υπολογίζαμε. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι συσκευές Samsung Galaxy Note 20 θα λάβουν την εν λόγω αναβάθμιση τον Ιανουάριο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πιλότος

Στα S20 είναι μέσα και το S20 FE?

Πιλότος

Ευχαριστώ 😏

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.