Samsung Galaxy Note 20: Θα παρουσιαστεί σε online event τον Αύγουστο

Samsung Galaxy Note 20, Samsung Galaxy Note 20: Θα παρουσιαστεί σε online event τον Αύγουστο

Η Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy Note 20 σε μια εκδήλωση που θα μεταδοθεί online, σύμφωνα με έκθεση του Android Headlines. Η ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα τον Αύγουστο. Η επιλογή της διαδικτυακής εκδήλωσης δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς αρκετές εταιρείες του κλάδου, έχουν αναστείλει τεράστια γεγονότα ως μέτρο κατά του κορονοϊού.

Η εκδήλωση της Samsung, επίσημα γνωστή ως Unpacked, αναγκάζεται πρακτικά να μεταδοθεί στο διαδίκτυο λόγω της απαγόρευσης μεγάλων συγκεντρώσεων για να αποφευχθεί η εξάπλωση του COVID-19, μιας ασθένειας που έχει ήδη εξαπλωθεί σε περίπου 3 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Η φήμη έρχεται από τα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας. Η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι επίσημα ακόμα και αυτό μπορεί να μην συμβεί μέχρι τον Ιούλιο. Δεδομένου ότι η Samsung συνήθως στέλνει προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις της περίπου ένα μήνα πριν από την εκδήλωση.

Εκτός από τη Samsung, εταιρείες όπως η Microsoft, Apple, Facebook και η Google αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις παρουσίασης των προϊόντων τους διαδικτυακά. Αυτές οι διαδικτυακές εκδηλώσεις είναι κάπως “κρύες” ελλείψει χειροκροτημάτων από τους θεατές αλλά τουλάχιστον επιτρέπει στις εταιρείες να συνεχίσουν να παρουσιάζουν τα νέα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Το Samsung Galaxy Note 20 θα είναι το επόμενο τηλέφωνο της εταιρείας της Νότιας Κορέας. Φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί σε δύο εκδόσεις, το Galaxy Note 20 και το Galaxy Note 20 Plus. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχουν κάμερες παρόμοιες με αυτές των S20 και S20 Plus ωστόσο δεν θα υποστηρίζουν 100x zoom , θα αυξήσουν το μέγεθός της οθόνης σε 7 ίντσες, μικρότερη μπαταρία από αυτήν του S20 Ultra, μεγαλύτερο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και 16GB RAM. Ωστόσο φέτος, λέγεται ότι η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy Fold 2 και πιθανότατα μαζί την έκδοση lite. Αυτό αναμένεται πιθανότατα να είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό γεγονός της χρονιάς, τόσο από την άποψη του πόσοι θα το παρακολουθήσουν, αλλά και από την άποψη των προϊόντων που θα ανακοινωθούν.

 

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20: Το πρώτο που πήρε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2023

H Samsung έχει αρχίσει να κυκλοφορεί την ενημέρωση ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2023 για τη σειρά Galaxy Note 20.

Smartphones Samsung Galaxy Note 20 Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 και Note20 λαμβάνουν τη δεύτερη έκδοση One UI 4 beta

Η δεύτερη έκδοση beta του One UI 4, η οποία βασίζεται στο Android 12, αφορά στα Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Note20 και Note20 Ultra, τόσο για τις εκδόσεις Exynos όσο και για τις εκδόσεις Snapdragon αυτών των τηλεφώνων.

Smartphones Android 11 Samsung Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11 από την Αμερική

Η Samsung ξεκίνησε την αναβάθμιση της σειράς Samsung Galaxy Note 20 στην έκδοση One UI 3.0, η οποία βασίζεται στο Android 11.

Software featured Galaxy S10 Samsung

Αυτά είναι όλα τα Samsung που θα λάβουν Android 11 αναβάθμιση [Ευρώπη]

Η Samsung έδωσε το χρονοδιάγραμμα του πότε θα λάβουν όλα τα tablet και smartphone της εταιρείας τη νέα αναβάθμιση Android 11 στην Ευρώπη.