Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Η κάμερα του θα υποστηρίζει 50x zoom

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Η κάμερα του θα υποστηρίζει 50x zoom

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι στη σειρά των Galaxy Note 20 θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο μοντέλα, με το κορυφαίο να είναι το Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Επιπλέον, είχε γίνει γνωστό ότι το high-end smartphone δεν θα υποστηρίζει 100x ζουμ.

Προς το παρόν η Samsung τελείωσε με το Space Zoom

Παλαιότερα, είχαν κυκλοφορήσει αναφορές οι οποίες έλεγαν ότι ίσως η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια δεν ενσωματώσει στο Samsung Galaxy Note 20 Ultra τη δυνατότητα του εντυπωσιακού 100x Space Zoom.

Νεότερες αναφορές, σημειώνουν ότι η εταιρεία έχει εγκαταλείψει οριστικά τα πλάνα της για τη χρήση του 100x Space Zoom στο επερχόμενο flagship smartphone και θα προσφέρει μέγιστο ψηφιακό ζουμ 50x.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον leaker Ice Universe που διέρρευσε τις πληροφορίες, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία στοχεύει πλέον στο να βελτιώσει την εμπειρία ζουμ που προσφέρουν τα smartphones της και δεν την ενδιαφέρει το πόσο θα είναι το μέγιστο ζουμ των καμερών τους.

Οπότε, με το Samsung Galaxy Note 20 Ultra, η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ζουμ, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψει, προς το παρόν, τα μεγάλα σχέδια της για το διαστημικό ζουμ που λάνσαρε με το Samsung Galaxy S20 Ultra.

Περισσότερα θα μάθουμε στις 5 Αυγούστου, όπου και περιμένουμε να πραγματοποιήσει η εταιρεία το Unpacked Event 2020, στο οποίο θα παρουσιάσει αρκετά νέα προϊόντα, όπως το Samsung Galaxy Z Flip 5G, το Samsung Galaxy Fold 2, και το Samsung Galaxy Watch 3.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Ετσι και αλλιως στο 100x αλλοιωνει αρκετα η εικονα,και φαινεται σαν λασπη ποιος ο λογος? καλυτερα να το κανουν 50χ οπως λενε και με ακομα καλυτερα αποτελεσματα…

Φωτης

Το είδαμε στο p30 pro πριν από ένα χρόνο. Too late

SUPS 👨‍⚖️

Σειρα note και καθομαστε να ασχολουμαστε με το αν θα εχει 50 ή 100 ζουμ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.