Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Θήκες δείχνουν τον σχεδιασμό του smartphone

, Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Θήκες δείχνουν τον σχεδιασμό του smartphone

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει στις 5 Αυγούστου την νέα σειρά Note 20 η οποία φημολογείται ότι θα φέρει μερικές αλλαγές σε σχέση με τα Note 10 και ταυτόχρονα θα εξελίξει τις τεχνολογίες των S20. Ο γνωστός leakster, Ice Universe, δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες μίας θήκης η οποία δείχνει τον σχεδιασμό των Note 20 και Note 20 Ultra. Στις φωτογραφίες εκτός από το back panel στο οποίο βρίσκεται το cut-out της κάμερας, βλέπουμε και μία φωτογραφία η οποία δείχνει το front panel.

https://www.instagram.com/p/CBpl1umgzbD/?igshid=ejvuel2pawcp

Στην περίπτωση αυτή, το punch-hole βρίσκεται κεντρικά τοποθετημένο, η οθόνη έχει ελάχιστα bezel και το cut-out της κύριας κάμερας στην πλάτη μοιάζει με αυτό του S20 Ultra. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος leakster, εχθές αποκάλυψε ότι το κορυφαίο Note 20 Ultra θα έχει Snapdragon 865+, οθόνη ανάλυσης QHD+ η οποία θα επιτρέπει και ταυτόχρονη ενεργοποίηση των 120Hz και νέα λειτουργία στην κάμερα. Επιπλέον, ανέφερε ότι αλλαγές θα δεχθεί και το S Pen το οποίο συνεχίζει να αναβαθμίζει η Samsung με το πέρας των χρόνων.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.