Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11 στην Ελλάδα

Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11 στην Ελλάδα

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση σε Android 11 των συσκευών Galaxy Note 20 Ultra και στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες έρχονται από αναγνώστες του Techblog και μας επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για συσκευές αγορασμένες από καταστήματα της ελληνικής αγοράς.

Το Android 11 ξεκίνησε να διανέμεται στους κατόχους συσκευών της σειράς Galaxy Note 20 από την Αμερική, ενώ πλέον έχει φτάσει και στην Ελλάδα, τουλάχιστον για το Ultra Μοντέλο. Πέραν του έξυπνου τρόπου διαχείρισης των ειδοποιήσεων, τα νέα sound controls αλλά και τα bubbles για όλες τις εφαρμογές chatting, η Samsung δίνει μία πληθώρα νέων επιλογών, όπως νέο design στις δικές της εφαρμογές.

Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11 στην Ελλάδα

Επιπλέον, μαζί με το Android 11, η νέα αναβάθμιση One UI 3.0 περιέχει και την ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου 2020. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν περιλαμβάνεται και το απλό μοντέλο στην αναβάθμιση, καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν μόνο το Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Όπως κάθε αναβάθμιση, θα διατεθεί σταδιακά, οπότε περιμένετε να σας εμφανιστεί μέσα στις επόμενες ώρες. Αν κάνετε το εν λόγω update, πείτε μας τις εντυπώσεις σας.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τάσος

Μόλις έκανα την ενημέρωση το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι επειδή έχω κρύψει την γραμμή πλοήγησης μέχρι πριν ανταποκρίνοταν μια χαρά στης κινήσεις του αντίχειρα προς τα πάνω για να πας πίσω και στα σχετικά μετά την αναβάθμιση έχω ένα θέμα δεν λειτουργεί σωστά όσες φορές το δοκίμασα απλά πάει την σελίδα ποιο κάτω αντί να πάει πίσω ή στην αρχή οθόνη

vangelis2502

Εχοντας dual messenger στο δευτερο ενεργοποιησα φουσκα να βγαινει σαν ενημερωση αλλα ενω το βαζω σε ολα τα μηνυματα παραμενει στο κανενα σαν να μην διαβαζει την αλλαγη της επιλογης στο 1 messenger ειναι οκ. Καποιο bug ελποζω να φτιαχτει…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.