Samsung Galaxy Note 22: Πιθανή η κυκλοφορία του

, Samsung Galaxy Note 22: Πιθανή η κυκλοφορία του

Εκεί που όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι δεν θα δούμε κάποιο νέο μοντέλο στην οικογένεια Samsung Galaxy Note, έρχονται φήμες περί του αντιθέτου. Το Samsung Galaxy Note 22 είναι πιθανό να έρθει σε ένα χρόνο.

Εάν πιστέψουμε τη σχετική φημολογία, η παρουσίαση του Galaxy Z Fold 3 δεν σηματοδοτεί τη λήξη της ιστορίας των Galaxy Note, με το Samsung Galaxy Note 22 να εκτιμάται ότι θα κάνει τελικά την εμφάνισή του μέσα στο 2022. Για να είμαστε ακριβείς, η Samsung ποτέ δεν συνέδεσε επισήμως την κυκλοφορία των foldables της με την λήξη της κυκλοφορίας των Galaxy Note.

Όλα αυτά έχουν προκύψει από φήμες και πληροφορίες στο Internet, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το να δούμε τελικά μία νέα έκδοση του Galaxy Note. Εάν, μάλιστα, συνδυάσουμε το γεγονός ότι τελευταία η Samsung δίνει έμφαση στην χρήση του S Pen, τότε η παρουσίαση ενός ακόμα μοντέλου που θα το υποστηρίζει, δεν είναι κακή κίνηση από την πλευρά του marketing.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy S10/ Note10: Aρχίζoυν να λαμβάνουν το One UI 4.1

Την ενημέρωση One UI 4.1, που βασίζεται στο Android 12, αρχίζουν να λαμβάνουν τα Samsung Galaxy S10, S10+, S10e και S10 5G.

Smartphones Samsung Galaxy Note Samsung Galaxy S22 Ultra MWC 2022

Πέφτει και επίσημα η αυλαία για το Samsung Galaxy Note

Το θρυλικό Samsung Galaxy Note φτάνει πλέον και επίσημα στο τέλος της ζωής του, όπως ήταν αναμενόμενο.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Note

Samsung: Τέλος για την σειρά Galaxy Note;

Νωρίτερα φέτος, η Samsung είπε ότι παρακάμπτει μια γενιά Note, αλλά θα παρουσιάσει νέα smartphone από την οικογένεια το επόμενο έτος.

Software Android 11 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy note 10 Lite: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση σε Android 11 για το Galaxy Note 10 Lite στις αγορές της Ευρώπης.