Samsung Galaxy Note 3 Neo, Κοντά στην επίσημη ανακοίνωση, 560 ευρώ η τιμή;

Σχετικά σύντομα αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση της διάθεσης του Samsung Galaxy Note 3 Neo, του οποίου τα χαρακτηριστικά αν θυμάστε είχαν πρόσφατα διαρρεύσει. Αρκετοί retailers έχουν συμπεριλάβει την συσκευή στις λίστες των online καταστημάτων τους ενώ μερικοί έχουν αναρτήσει και την τιμή της συσκευής, στα 560 ευρώ.

Βεβαίως, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την εγκυρότητα της τιμής (δείχνει να είναι υψηλή), αφού δεν υπάρχει κανένα επίσημο στοιχείο που να την επιβεβαιώνει. Αν και παλαιότερες αναφορές και φήμες, έκαναν λόγο για επίσημη παρουσίαση της συσκευής στο Mobile World Congress, διαβάζουμε ότι ενδέχεται η Κορεάτικη εταιρεία να το ανακοινώσει στις 3 Φεβρουαρίου.

Όσο αφορά στις προδιαγραφές το Samsung Galaxy Note 3 Νέο θα έχει διαγώνιο οθόνης 5.55 ίντσες, τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης 720 x 1280 pixels και θα βασίζεται σε εξαπύρηνο SoC της Samsung (ένα cluster δύο πυρήνων στα 1.7GHz και ένα τετραπύρηνο cluster στα 1.3GHz ενώ η GPU είναι τύπου Mali-T624). Θα διαθέτει κάμερα 2.1 Megapixels στην πρόσοψη, 8.0 Megapixels στο πίσω μέρος με LED flash, 16GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω microSD και 2GB RAM.

Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Κοντά στην επίσημη ανακοίνωση, 560 ευρώ η τιμή;Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Κοντά στην επίσημη ανακοίνωση, 560 ευρώ η τιμή;Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Κοντά στην επίσημη ανακοίνωση, 560 ευρώ η τιμή;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Το άλλο Samsung galaxy Grand Neo,περιμένω εγώ!@

o.k.man

Song : Ο νέος.., νέος (δεν) είναι ωραίος (Neo) !
Mα πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς ! (Samsung galaxy note 3)
και στα 500 ευρω πάνω-κάτω το βρίσκεις στο Donald, εεε! στο Skroutz θελω να πω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.