Samsung Galaxy Note 4, πληροφορίες ότι έρχεται 25 Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κορεάτικα media το Samsung Galaxy Note 4 θα μπει στη μαζική παραγωγή την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου και θα κυκλοφορήσει παγκόσμια «αμέσως» μετά την IFA 2014 που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο. Επομένως, όπως και το περσινό Samsung Galaxy Note 3 θα είναι διαθέσιμο από 25 του ίδιου μήνα. Το νέο Note 4 περιμένουμε να έχει 5.7″ Super AMOLED οθόνη με QHD ανάλυση και να βγει σε 2 εκδόσεις.

Η μια έκδοση θα έχει τον Snapdragon 805 επεξεργαστή και η άλλη Exynos 5433. Και οι δυο θα έχουν 3GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη και θα τρέχουν Android 4.4.3 με το τελευταίο TouchWiz.

Επιπλέον, το Samsung Galaxy Note 4 αναμένεται να βγει με 16MP εξωτερική κάμερα και 3.68MP εμπρόσθια κάμερα (QHD = 3.68MP). Τέλος είχε ακουστεί ότι θα έχει και κυρτή οθόνη.

, Samsung Galaxy Note 4, πληροφορίες ότι έρχεται 25 Σεπτεμβρίου
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lemodes

Στην Ελλάδα με ποιο επεξεργαστή θα έρθει?

Aroulis235

Με τον exynos αν δεν κάνω λάθος. Θα είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο.

Conx

Ολα ωραία με αυτο το κινητό. Την qhd μόνο να άλλαζαν και να έβαζαν fhd. Δεν γίνεται mobile SoC να είναι αρκετά δυνατο ακόμη ωστε να φοράει qhd. Desktop υπολογιστες τωρα τελευταία άρχισαν να σηκώνουν games σε τέτοια αναλυση…τι τους κάνει να πιστεύουν ότι το SoC θα μπορεί ….? Ωραία η qhd αλλα να υπάρχει και το αντίστοιχο υπόβαθρο για να μπει….

pffff

@conx ψαξε λιγο και κοιτα σε παρακαλω πριν λαλησεις τι ανεβασε και το techblog πριν λιγεσ μερες κορυφαιοι επεξεργαστες tegra k1 και δευτερος με ελαχιστη διαφορα και με μεγαλη διαφορα απο τον σναπ 805 ο exynos της σαμσουνγκ αλλα αφου το λες εσυ κατι θα ξερεις ΕΛΕΟΣ

Erevos

Θα έχει Adreno 420 που είναι 40% καλύτερος σε επιδόσεις από τον 330. Βέβαια δεν έχουν διαβάσει ακόμη στην Samsung και την Qualcomm τις αντιρρήσεις σου οπότε μπορεί να τις πάρουν σοβαρά υπόψη και να το βγάλουν με άλλη οθόνη…

Johnny

φίλε conx δεν θα έχει qhd αλλά QHD (QUAD HD) στα 1440p καλύτερο από το FHD δηλαδή…Γενικά πιστεύω θα είναι πολύ τούμπανο το κινητό και το επόμενό μου !!!

KOSTASG

καμια αλλαγη στο touchwiz δεν θα κάνουμε ποτε σαμυ???εδω και 3 χρονια το ιδιο πραγμα….

Qualcomm

Hello user Conx,

We saw your suggestion and in collaboration with Samsung we are making changes to the Galaxy® Note 4 phone. Now the resolution will be 1920*1080.

Yours sincerely

Qualcomm®

Aroulis235

Ρε conx, το’πες κι έγινε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.