Samsung Galaxy Note 5: Κερδίζει το Note 4 σε διάρκεια μπαταρίας

Το Samsung Galaxy Note 5 δεν έχει κλείσει εβδομάδα από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα και σε κάποια σημεία έγινε έντονη κριτική στην Samsung από τους fans της σειράς Note. Ένα από αυτά είναι η μη αποσπώμενη μπαταρία η οποία μάλιστα είναι λίγο πιο μικρή από του Samsung Galaxy Note 4 στα 3000mAh, που σημαίνει 220mAh κάτω.

Σημαίνει όμως αυτό ότι η διάρκεια της μπαταρίας στο Samsung Galaxy Note 5 είναι μικρότερη από του Samsung Galaxy Note 4;

Το τεστ μπαταρίας που πραγματοποίησε το PhoneArena έδειξε ότι το Note 5 ξεπερνά το Note 4 με το ένα να δίνει διάρκεια 9 ωρών και 11 λεπτών και το άλλο να βρίσκεται λίγο πιο κάτω με 8 ώρες και 43 λεπτά. Παράλληλα, αφήνει πίσω HTC One M9, LG G4 και iPhone 6 Plus, αλλά μένει πίσω από Motorola DROID Turbo και Samsung Galaxy S6 Edge+.

Επιπλέον, η 3000mAh μπαταρία του Samsung Galaxy Note 5 φορτίζει πολύ γρήγορα φτάνοντας στο 100% σε 81 λεπτά, μόνο το Asus ZenFone 2 φορτίζει πιο γρήγορα, σε μόλις 58 λεπτά.

Samsung Galaxy Note 5: Κερδίζει το Note 4 σε διάρκεια μπαταρίας, Samsung Galaxy Note 5: Κερδίζει το Note 4 σε διάρκεια μπαταρίας

Samsung Galaxy Note 5: Κερδίζει το Note 4 σε διάρκεια μπαταρίας, Samsung Galaxy Note 5: Κερδίζει το Note 4 σε διάρκεια μπαταρίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Katsika

Μασαει ο κατσικας ταραμα ;;
Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιοαυτο π θελω να δω ειναι αν βαλεις το. Νοτε 5 με ασυρματη φορτησηστη βαση κ ταυτοχρονα με καλωδιιο μονο ετσι θα κανει κατι

Nick

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ G4 ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ!

Ιωάννης jb

Tο z3 έχει…. 235 λεπτά
ενω το note 5… 81 λεπτά
Πόσες φορτίσεις θα βγάλουν όμως? εκεί είναι το ζήτημα!!!!!
Το z3-εγγύηση…. θα φτάσει άνετα τις 500 = 2-3 χρόνια
Το note 5 στις 300 = 1-2 χρόνια θα έχει βγει off

Sp

Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο την σαμσουγκ. Δεν θα αφηνε ποτε ξεκρεμαστους τους πελατες της. Εξερετικη διαχηρηση της μπαταριας. Μπραβο!

Ekimolaos

@Ιωάννης jb
Η Sony που κολλάει τώρα; Το άρθρο μιλάει για το Note5. Αμάν πια, έλεος.

VasilisA3

@Ιωάννης jb εισαι λάθος. Ο Exynos κανει πολυ καλυτερη διαχείρηση στις φωρτίσεις απο οποιοδήποτε αλλο chipset (πχ Snapdragon), με αποτέλεσμα πολυ μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας καθώς ενα απο τα χαρακτηριστικά του είναι οτι η φόρτιση σταματάει όταν αυτή φτάσει στο 100% και αρα η μπαταρία δεν υπερθερμένεται (αν ειμαι λάθος εγω ας με διορθώσει κάποιος).

Giannhs

Μάγκες το Note 4 (όπως και άλλα) μπορείς να το ξεσκίσεις στις φορτίσεις και μετα απο λίγους μήνες αλλάζεις μπαταρία σε μερικά δευτερόλεπτα και με ελάχιστο κόστος…. Eνώ στα άλλα θέλει χειρουργική επέμβαση!

One

Σιγα 28 λεπτα παραπανω από το note 4 δε λεει και τιποτα και αυτό το καταφερνει επειδή δε κραταει τις εφαρμογες στη μνημη αλλιως δε θα κρατουσε ουτε 6 ωρες.

Giannhs

Γενικά αποτυχία το Note 5 σε σχέση με το 4 δε μπορώ να το χαρακτηρίσω ούτε σαν Note 4 Plus δεν έχεις κάποια σοβαρή και ουσιαστική καινοτομία…

NtinosMD

27 λεπτα παραπανω δε μ λεει τπτ προσωπικα… ο καθενας τη ξοδευει τη μπαταρια διαφορετικα αλλωστε. Και χαθηκαν παναθεμα τους οι βιδουλες και βαζουν κολλα στο υποτιθεμενο unibody? Αντε τωρα να καθεσαι με το πιστολακι και να ζεσταινεις το πλαισιο για να χαλςρωσει η κολλα κ να τ ξεκολλησεις Και δεν αναφερομαι αποκλειστικα στα samsung …

Μιχάλης Μπαρναμπά

@VasillisA3 Καλα τα λες αλλα αυτο δεν εχει σχεσει με τον επεξεργαστη αλλα με την μπαταρια, ολες οι μπαταριες λιθιου εχουν την τεχνολογια να σταματανε μολις φτασουν στο 100%

p.p

Τι λεει,τετοια τεράστια εξελιξη?23 λεπτα? Δε μου λεει κατι αλλα θελω να το δω κ στην πραξη. Δεν ειναι καθολου εξελιξη,οταν πσλιοτερες συσκευες,υπερεχουν κ ανετα.Το ερωτημα μου ειναι αλλο.Το note4 οταν ξεσκιζεις τη μπαταρια,στο χρονο το πολυ οι power users,την αλλαζεις απλα κ δεν πληρωνεις σερβις,ουτε μενεις χωριςσυσκευη.Οπως εκανα εγω στο note3 κ το εχω ακομα Επισης θελω να δω την αντιδραση μπαταριας στις αυρματες φορτισεις.

παπαροκας tiamat

Όποτε φανταστειτε να το εδινε με 3500 mah τι αποτέλεσμα θαβγαζε

kostikas00

Πάταγο θα κάνει….το Huawei Mate 8 !! άντε Samy KEEP WALKING DEAD…τα πας περίφημα τα τελευταία χρόνια….

stelios

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ το “iphone” που είναι το πιο ακριβό από αυτά είναι στην προτελευταία θέση ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ιωάννης jb

Ekimolaos.. σοβαρέψου αγόρι μου μια σύγκριση με βάση το πίνακα έκανα!!!
Και ότι δε λεει κάτι..
Η γρήγορη φόρτιση 100% θα επηρεάσει την ζωή τις μπαταρίας!!!
Ηταν που ήταν μαπα στις μπαταρίες η samsung, τις βάζουν και με γρήγορη φόρτιση..
αστα να πάνε!!
Τι δε καταλαβαίνεις δλδ??

Ilias kap

Εγω πάντως βλέπω πως ανεβαίνει η τιμή του note 4 στο scroutz…
Από 500 κάτι πήγε στα 600 κ τώρα που βγήκε το 5 πήγε στα 630….
Επειδή λέγαμε πως θα πέσει…

Dimitris Mits.

Εγω πιστευω οτι οποιος θελει κινητό με όλη τη σημασια της λέξης και να ειναι value for money η λύση ειναι μια… Blackberry passport.

Αλεξικακος

@ilias kap. Η τιμη ανεβαινει λογο capital control και μονο. Και δεν ανεβαινει μονο στο Note. Στα περισσοτερα απο τα κινητα που εχουν μεγαλες πωλησεις και δεν μπορουν να εισαχθουν σε μεγαλες ποσοτητες.

Vagelis

Την τιμή στο Note 4 στο skroutz σίγουρα την ανέβασαν επειδή δεν θα έρθει Ελλάδα το 5!

antonis

ρε παιδιά ήμαστε σοβαροι τώρα????ίδια μπαταριά και καλά το z3 με το edge??? ούτε για πλάκα δύστυχος.

Αλεξικακος

@ Vagelis
Και στο S6 για ποιο λογο ανεβηκε τους τελευταιους μηνες?
To i phone 6, το G3, τo Z3, το M9, το G4 κ.λ.π γιατι αυξησαν την τιμη τους? σχεδον ολα τα ταμπλετ της Samsung κι αυτα εχουν αυξησει τις τιμες τους. Για αυτα εχεις εναν λογο γιατι?
Ας λεμε τα πραγματα με το ονομα τους η αγορα στην Ελλαδα δεν ειναι το κριτηριο αυτη την στιγμη για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα για τις τιμες.

Darth

αφιστε το Note 5 ΤΟ G4 με ποιο θεό έβγαλε 6 ωρες? πανω απο 3 δεν εχω βγάλει που να χτυπιόμουν…………. ακομι και με χαλαρό browsing και φως στα 40% πάλι γυρο στις 3 πάει…….

MANOS

Για το Note4 παίρνεις μια Golg 4500MAh με 10$ και έχεις και την γνήσια στο πορτοφόλι καβάτζα και ξεπερνάς σε χρόνους μέχρι και iPad.

Αυτά τα καλά της αφαιρουμένης μπαταρίας

Kostas

@MANOS λες αυτές τις gold τις κινεζικές?που είναι χειρότερες από της γνήσιες?4500mah δεν γίνεται να βάλεις ΑΣΕ τι γράφει πάνω ή μπαταρία,πως να το κάνουμε δεν χωράνε μέσα στην μπαταρία 4500mah σε τέτοιο μέγεθος,μακριά από τέτοιες μπαταρίες που γράφουν τρέλα νούμερα πάνω τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.