Samsung Galaxy Note 5: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στην Ουκρανία

Φαίνεται πως φτάνει η στιγμή που θα δούμε το Samsung Galaxy Note 5 στην Ευρώπη μιας και η επίσημη Samsung στην Ουκρανία διέθεσε τη φόρμα προπαραγγελίας όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν την έκδοση των 32GB μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Μετά τη φημολογία για κυκλοφορία του Galaxy Note 5 στη Ρουμανία τον Ιανουάριο έχουμε άλλη μια σημαντική είδηση μιας και η Samsung στην Ουκρανία δέχεται προπαραγγελίες για το Galaxy Note 5 μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Η έκδοση που θα διατεθεί στην Ουκρανία είναι αυτή των 32GB σε μαύρο και χρυσό χρώμα, με την τιμή να φτάνει τα 812 Ευρώ, ενώ όσοι προπαραγγείλουν τη συσκευή θα λάβουν και ένα powerbank της Samsung δωρεάν.

Ευχάριστα τα νέα αναφορικά με το Note 5 μιας και ανοίγουν σιγά σιγά τα παράθυρα για την έλευση της συσκευής στις Ευρωπαϊκές αγορές και μένει να δούμε πότε θα γίνει διαθέσιμη και στη χώρα μας με την τιμή να αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIREFEAR

Καλά Χριστούγεννα(κυριολεκτικά,όχι ειρωνικά),για όσους θέλουν να το αγοράσουν σε λογική τιμή…για τους υπόλοιπους υπάρχει το NOTE 4,το οποίο πέρα από την RAM και CPU,δεν υστερεί πουθενά…όσο για τα περί ντιζάιν και γυαλιού στο καπάκι,ανώτερης αίσθησης ποιότητας κτλ.τα ακούω βερεσέ!γιατί κανείς δεν θα τα χαίρεται όταν το ντύσει με μια πλαστική ή σιλικόνης θήκη(μια αγορά που επιβάλλεται δια ροπάλου).Δώρον άδωρον λοιπόν!όσοι έχουν NOTE 4,θα περιμένουν το NOTE 6 και βλέπουμε…

NLS

Thanks but no thanks.
Το μόνο που μπορεί πια να με αποσπάσει από το επερχόμενο 950 XL είναι μια ΠΟΛΥ καλή ευκαιρία για ένα Note 4 (που μετάνιωσα που δεν ήθελα όταν βγήκε, με τη δικαιολογία ότι έβαλαν 32bit CPU εποχή που μπαίναμε γερά στα 64 – που να ήξερα τι θα κάνει η Samsung με το 5).
Όπως λέει ο φίλος από πάνω, να δούμε τι θα γίνει με το 6.

Christos

Στο καλο, μια ζωη μονο Samsung επαιρνα και μαλιστα οτι καλυτερο. Με το που αντιμετωπισα προβλημα ομως, ειδα οτι η συμπεριφορα και στο service και απεναντι στον πελατη ηταν τριτοκοσμικη. Δεν θα ξαναπαρω ποτε ξανα samsung. Επισης απο πηγες ξερω οτι τα s6 & s6 edge ειχαν κατασκευαστικα προβληματα, γι αυτο βγαλανε τοσο γρηγορα τα καινουρια. Ψαξτε για μη ευθυγραμμισμενες οθονες με το πλαισιο, ψαξτε για θορυβο στο μηχανισμο της καμερας, ψαξτε για αδυναμια εστιασης. Τελος με μια μικρη αναζητηση θα δειτε οτι η samsung εχει χρησιμοποιησει 2 camera modules, ενα της sony και ενα πειραματικο samsung, μια απο τις δυο παρτιδες βγηκε ολη προβληματικη.

Ποτε ξανα samsung.

VasilisA3

Εγω αντίθετα απο τον φιλο απο πάνω ότι συσκευή Samsung εχω πάρει, είναι σκυλί. Επίσης οταν χρειάστηκα το σερβισ μου λύσανε το πρόβλημα χωρις καν να κουνηθώ απο την καρέκλα. Οσα review εχω διαβάσει για τα S6 απο χρήστες είναι όλα άριστα με μονο θεματακι στο S6 με την διάρκεια μπαταρίας. Τώρα αν κάνει κάποιος την τρίχα τριχιά θα βρεί και κάποιο θέμα ιδικά αν ψάχνεται να βγάλει χολή.

Christos

Όχι παιδια καθολου χολη, και δεν θελω να επηρεασω κανεναν. Αν ειπα κατι που πιστευετε ότι ηταν για να επηρεασω τοτε το παιρνω πισω. Μιλαω για καθαρα προσωπικη εμπειρια.
Απλα για να μην νομιζετε ότι τα λεω στον αερα σας δινω καποια link για να δειτε ότι πραγματικα τα προβληματα υπαρχουν και (ισως να ειμαι τελειως ατυχος) τα βρηκα όλα μπροστα μου χωρις να εχω σωστη αντιμετωπιση.

Οθονη:
https://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/help/display-issue-experience-similar-t3214829
https://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/help/s6-screen-issue-t3102385

Focus
https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s6/526617-why-does-my-samsung-galaxy-s6-have-camera-focus-struggle-buzzing-hissing-noise.html
https://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/help/galaxy-s6-camera-randomly-makes-loud-t3123724
https://www.reddit.com/r/GalaxyS6/comments/34c26b/galaxy_s6_camera_grinding_noise_issue/
https://www.youtube.com/watch?v=YOE2yiX7rQE

Module
https://www.sammobile.com/2015/05/05/heres-the-difference-between-samsung-and-sony-camera-sensors-on-the-galaxy-s6-and-s6-edge/
https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s6/522303-galaxy-s6-uses-two-different-camera-sensors-sony-samsung.html

Πριν κανω το post ρωτησα και με email το techblog για την πολιτικη της εταιριας αλλα δεν ηξερε να μου απαντησει.

kostas

@Christos θελεις απο γνωστο ελληνικο σιτε να σου κανω copy paste ολα τα προβληματα του iPhone??? δεν θελω να επηρεασω κανεναν αλλα να δεις εκει για προβληματα.τι παει να πει οτι ολα τα iPhone ειναι σκαρτα και μεσα στα προβληματα?τυχαινει σε μερικους να εχουν προβλημα

Christos

Οχι iphone, τα μισω. Ισως ειναι το μονο που δεν θα αγοραζα ποτε. Παιδια σοβαρα ειχα θεμα, πρωην κατοχος note 2, galaxy camera, s6 και τωρα γραφω απο s6 edge. Και με το edge τωρα εχω θεμα με το ois. Αν μου λεγανε να διαλεξω θα πηγαινα σε nexus, εχει ο αδερφος μου το 5 και μου αρεσει πολυ.

Kostas

@christos και εγω με galaxy s6 edge+ δεν εχω κανενα θεμα.εδω αμαξι παιρνεις και σου χαλαει την επομενη μερα

Christos

@Kostas Ναι συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ισως να μην το διευκρινησα σωστα, sorry. Το θεμα μου δεν ειναι οτι χαλανε οι συσκευες, θα ημουν παραλλογος αν ζητουσα να ειναι 100% τελειες. Το θεμα μου ειναι η αντιμετωπιση απεναντι μου, θεωρω οτι οταν εχεις βγαλει μια συσκευη που ξερεις οτι εχει προβληματα, κανε κατι να λυθουν, καπως. Εγω δεν το ειδα αυτο, φτασαμε στα ακρα για να εχω μια σωστη αντιμετωπιση και παλι δεν ηταν οπως αλλου. Ειναι σαν το φιασκο της apple με την κεραια που λεγανε οτι δεν το κρατανε οι χρηστες σωστα. Τεσπα, οπως ειπα παραπανω δεν προσπαθω να πεισω κανεναν και μακαρι ολα να πανε καλα στους users. Απλα λεω την αντετωπιση που ειχα εγω προσωπικα.

Ερωτηση, τωρα μας λενε οτι το note 5 θα βγει απο ιανουαριο ευρωπη και (προσθετω με τη λογικη μου) μετα απο λιγους μηνες παιζει να βγει το 6;

Kostas

@christos ναι ναι την βρηκε η apple την λυση να παρουνε θηκες χαχα.λογικα το note 5 θα βγει του χρονου τετοια εποχή

nikos note3

Αν δεν παρω τελικα το note4,πσμε για αλλη μαρκα Θεωρω απαραιτητγ τηνsd τη μπαταρια σποσπωμενη κ οχι γυαλι κ μεταλλο που θα μπουν σεθηκη κ θα ειναι αιτια να μην εχω τα παραπανω

Themazerunner

Eαν εχεις note 3 το 2016 οπως δειχνουν τα πραγματα η samsung θα αλλαξει μυαλα(αυτο τουλαχιστον παιζει σε ολα τα sites) μετα το φτυσιμο που ειχε μεχρι σημερα και θα βγαλει πολυ δυνατες συσκευες αρχης γενομενης του s7 με την παρουσια σχεδον οτι εβγαλε απο το Note 3.Το Note 3 σε βγαζει ανετα 2 χρονια ακομη και δεν βλεπω τον λογο να κανεις αναβαθμιση στο αμεσο μελλον.
Εκτος κι αν χαλασε η συσκευη σου.

NtinosMD

Λεω κ γω πως κ αργησαν… οποτε …. Ce mai faci?bun venit note cinci 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.