Samsung Galaxy Note 5: “Επιβεβαιώνεται” με 4GB LPDDR4 RAM;

Είναι γεγονός ότι σε λίγο καιρό θα δούμε την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy Note 5, είτε αυτό γίνει στην IFA 2015, ως είθισται, είτε νωρίτερα τον Αύγουστο. Πάντως μια ανακοίνωση τον Αύγουστο, λίγο πριν την IFA, θα είχε λογική για να κερδίσει η Samsung την προσοχή που θέλει, και στη συνέχει αν το φέρει στην έκθεση του Βερολίνου.

Όσον αφορά στον επεξεργαστή, το πιο πιθανό είναι το Samsung Galaxy Note 5, να φορά τον οκταπύρηνο Exynos 7422. Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες του SamMobile, που όσον αφορά τον κορεάτικο γίγαντα έχει αποδειχθεί αξιόπιστο, μέσα στο νέο phablet θα δούμε μνήμη RAM 4GB LPDDR4. Κάτι τέτοιο είναι λογικό και αναμενόμενο, μιας και το φράγμα των 4GB έχει ήδη σπάσει από άλλους Android κατασκευαστές.

Επιπλέον, από το Samsung Galaxy Note 5 αναμένουμε να δούμε οθόνη 5.7 ιντσών QHD και μπαταρία 4100mAh. Τα υπόλοιπα περιμένουμε να τα μάθουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy Note 5: Χωρίς υποδοχή για microSD;

Concept renders

Samsung Galaxy Note 5: "Επιβεβαιώνεται" με 4GB LPDDR4 RAM;, Samsung Galaxy Note 5: “Επιβεβαιώνεται” με 4GB LPDDR4 RAM;

Samsung Galaxy Note 5: "Επιβεβαιώνεται" με 4GB LPDDR4 RAM;, Samsung Galaxy Note 5: “Επιβεβαιώνεται” με 4GB LPDDR4 RAM;

Samsung Galaxy Note 5: "Επιβεβαιώνεται" με 4GB LPDDR4 RAM;, Samsung Galaxy Note 5: “Επιβεβαιώνεται” με 4GB LPDDR4 RAM;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ermis

Το μόνο κιν της σαμυ που αξίζει όσο και αν κοστίζει.

elias

Θα είναι πολύ εργαλείο πάντως.

Φώτης

Σκέφτομαι αυτο η το 4..Το 4 γιατι παιρνει sd card κ το 5 γιατι θα ειναι πιο τούμπανο..Το μονο κινητο που θα με εκανε να μη παρω note θα ηταν το huawei mate 8!!!

Versavel

Διάβασα κάπου αλλού σήμερα ότι τελικά θα έχει πίσω γυαλί, άρα όχι αποσπώμενη μπαταρία. Μεγάλο λάθος της Samsung. Τι μπορεί να χρησιμεύει το γυαλί μόνο αυτοί ξέρουν. Πάντως σαν κάτοχος Note 2 και ενώ ήθελα να μεταπηδήσω στο 5, η μη αποσπώμενη μπαταρία με ξενερώνει και μάλλον θα πάω στο Note 4 του οποίου η τιμή σίγουρα θα πέσει.

geo s5

Κι εγω καπως ετσι.Αν δεν εχει αποσπωμενη κ sd με βλεπω η να παιρνω το 4 η να πηγαινω σε καποιο φτηνοτερο αλλο τουμπανο σαν το mate. Μεγαλο λαθος και ανουσιο το unibody και η ενσωμάτωση μπαταριας.Μονο το κοστος ανεβαζει κ απο την αλλη καθολου βολικο.

ΓιώργοςMclaren

τι να τα κανουμε τα 4 gb ram αν δεν μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε…ειμαι κατοχος note 4 c και η ram του ειναι με κλειστες ολες τις εφαρμογες στα 2.0 gb με 2.1gb…και αν ανοιξω 2 εφαρμογες παει στο 2.35 gb απο τα 2.77 gb. τοση ram εχω ελευθερη με το 4 χρονων galaxy s2 μου…

Kaliphornia

Εκνευρίζομαι πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό που βλέπω κάποιους/ες να λένε ότι δεν τους αρέσει το γυάλινο unibody. Συγγνώμη, αλλά πριν λέγατε συνέχεια ότι η Samsung είναι πλαστικούρα και θέλετε καλύτερα υλικά συσκευής. Ε μα αποφασίστε τι θέλετε πλέον. Απαπαπαπα.

Ιωάννης jb

Όλα καλά και ωραία!
Προσέξτε λιγάκι όμως το σχόλιο ενός φίλου για την διαχείριση τις ram που έχουν τα note 3-4.. Τραγικά πράγματα!!!!
Όπως και η εικόνα παραπάνω με το υποτίθεται note 5 μα πόσο γελοίοι μπορεί να είναι εκεί στην Samsung δείτε πως πετάγεται η κάμερα!
Το καθιστά δύσχρηστο!!! Θα πας να το ακουμπήσεις κάπου και θα γεμίζει γρατζουνιές η κάμερα! Θα ξεφλουδιζει και γενικά θα πετάγεται σα καμιά μη πω..
Μα είναι τραγικά αυτά!
Χαλάνε όλη την εικόνα του κινητού το οποίο ακόμα και αυτά τα αρνητικά να μην είχε (για μένα έχει άλλα 10 τουλάχιστον) πάλι δε θα το έπαιρνα!!!!

giannisanag

@Ιωαννης jb
1. Κανεις δεν σε ρωτησε αν θα το παιρνες
ε. Αν δεν εχεις note μην πεταε κοτσανες. Σου γραφω απο unrooted note 3 lollipop 5.0 με χρησιμοποιουμενη τωρα 1.08gb απο τα 3

Δεν ειναι κακο να εισαι hater (ειναι ομως ανωριμο) κακο ειναι να κανεις επιδειξη ασχετοσυνης

Dimitris

@Kaliphornia
Ακριβώς έτσι είναι. Όλα τα χρόνια έβλεπα σχόλια περί πλαστικούρας. Και τώρα που η εταιρεία αποφάσισε να βάλει premium υλικά γκρινιάζουν όλοι για την αποσπώμενη μπαταρία.

Versavel

@Kaliphomia, @Dimitris
Δηλαδή το γυαλί σε κινητό τηλέφωνο θεωρείται premium υλικό; Το γυαλί είναι πάμθηνο υλικό ειδικα στην Κίνα όπου κατασκευάζονται τα Samsung. Premium υλικό για μένα είναι το αλουμίνιο ή το ανθρακόνημα. Και ναί, η μη αποσπώμενη μπαταρία για μένα είναι μειονέκτημα. Ο πελάτης ενός smartphone που κοστίζει 850euro έχει δικαίωμα να έχει απαιτήσεις και κάποια standards. Επειδή λοιπόν δεν είμαι πρόβατο, είτε θα πάρω το Note 4 το οποίο είναι τούμπανο και θα πέσει κάτω από τα 500ευρώ, είτε θα περιμένω του χρόνου τον Αύγουστο για το Note 6. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω να ζήσω και χωρίς το Note 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.