Smartphones

Samsung Galaxy Note 6: Πληροφορίες για κυκλοφορία μέσα Αυγούστου [ΗΠΑ]

Το Samsung Galaxy Note 6 είναι ο μη ανακοινωμένος διάδοχος του Samsung Galaxy Note 5 και απασχολεί αρκετό καιρό τα leaks σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα βάλουν μέσα οι Κορεάτες. Αυτή τη φορά ο @evleaks μιλά για την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, το Samsung Galaxy Note 6 θα βγει στην αγορά των ΗΠΑ στα μέσα Αυγούστου και πιο συγκεκριμένα την εβδομάδα που ξεκινά από 15 Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι το Samsung Galaxy Note 5 είχε ανακοινωθεί επίσημα 13 Αυγούστου.

Το ερώτημα είναι αν θα αποφασίσει η Samsung να φέρει το φετινό Note στην Ευρώπη, μιας και το Note 5 δεν είχε έρθει. Η ίδια δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση, όμως υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι μπορεί να έρθει στα μέρη μας. Έχει διαρρεύσει ο κωδικός μοντέλου που δείχνει ότι ίσως έρθει Ευρώπη.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy Note 6 αναμένεται με οθόνη 5.8 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 823, μνήμη RAM 6GB, μπαταρία 4200mAh και USB Type-C. Υπάρχουν όμως και φήμες για μια Lite έκδοση με Snapdragon 820, οθόνη 1080p και μνήμη RAM 4GB.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.