Samsung Galaxy Note 7 6GB RAM: Μόνο Κίνα με τιμή 914 δολάρια;

Την περασμένη εβδομάδα πέρασε από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ για πιστοποίηση μια νέα έκδοση του ολοκαίνουριου Samsung Galaxy Note 7, η οποία αναμένεται να έρθει με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB. Οι πληροφορίες λένε πως είναι πιθανό να προορίζεται μόνο για την αγορά της Κίνας.

Σήμερα οι νέες διαρροές αναφέρονται την τιμή του Samsung Galaxy Note 7 με 6GB RAM, η οποία λέγεται ότι θα είναι στα CNY 6,088 δηλαδή περίπου στα 914 δολάρια, ενώ η έκδοση με 4GB RAM και χωρητικότητα, είναι στα 855 δολάρια (CNY 5,688)

Οι υπόλοιπες αγορές θα πρέπει να αρκεστούν στην κανονική έκδοση που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB. Κατά τα άλλα, οι δυο εκδόσεις παραμένουν ίδιες με οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED QHD, επεξεργαστή Exynos 8890, κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, σκάνερ ίριδας, αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, αντοχή στο νερό και μπαταρία 3500mAh μη αποσπώμενη.

Η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 7 στην Ευρώπη αναμένεται από 2 Σεπτεμβρίου με τιμή γύρω στα 849 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy Note 7: Έσπασε ρεκόρ παραγγελιών στην πατρίδα του

samsung galaxy note 7 6gb ram, Samsung Galaxy Note 7 6GB RAM: Μόνο Κίνα με τιμή 914 δολάρια;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Εδω γιατι 4? Σε πηγαδι κατουρισαμε! Και δε με νοιαζει τοσο αυτο οσο οτι το θελω δικαρτο! Εχω βαρεθει μια ζωη να κουβαλαω κ να φορτιζω 2 κινητα!

George

Θα αργησει πολυ η εποχη που το android θα χρειαστει 6γιγα ραμ.μην σκαμε άδικα. Εδω σε υπολογιστες για μεσο χρηστη η 4αρα ειναι απολυτως περα για περα ικανοποιητικη.οποιος τα διαθετει δε νομιζω οτι χωρα σκεψη στην αγορα του.τωρα για δικαρτο που λεει ο φιλος παραπανω σιγουρα εχει δικιο,σε αυτο ναι.δωσε δικαρτο με 850 ευρω θα σου πεσει ο κ…;η συσκευη ειναι δυνατος η/υ η δευτερη καρτα σου χαλαει την μαγια;

αγγελος

Και γιατι δεν εχεις ενα note5 δικαρτο…και να παρεις μετα το note 7 το δικαρτο απο amazon σε 2 μηνακια…

apostolos

Η σαμμυ πια εχει ασταθες περιβαλλον. Τη μια δε κυκλοφορει το note 5 στην ευρωπη, την αλλη βγαζει αλλη εκδοση για αλλες χωρες την αλλη κυκλοφορει το νεο προιον πολυ αργοτερα απο οτι στις ηπα, την αλλη ετοιμαζεται να λανσαρει δικο της λογισμικο… τωρα πια βγαζει ολα τα κινητα με μη αποσπομενη,χαμηλωνει τα megapixel… Οτι κανει η apple εδω κ χρονια κανει τωρα η σαμμυ. Με λιγα λογια η apple χαραζει πορεια κ η σαμμυ ακολουθει. Μαλλον πρεπει να αλλαξουμε στρατοπεδο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.