Samsung Galaxy Note 7: Έκδοση με 6GB RAM πήρε πιστοποίηση στην Κίνα

Η Samsung ανακοίνωσε την Tρίτη το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημενο Samsung Galaxy Note 7, το οποίο τελικά ήρθε με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης, ενώ είχε ακουστεί ότι μπορεί να δούμε 6GB RAM και έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 128GB.

Όπως φαίνεται οι φήμες μπορεί να μην έχουν πέσει εντελώς έξω καθώς, από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ πέρασε για πιστοποίηση μια νέα έκδοση του Samsung Galaxy Note 7. Πρόκειται για μια dual SIM έκδοση με hybrid SIM/microSD υποδοχή και επειδή κάποιοι μπορεί να την χρησιμοποιήσουν για να βάλουν δυο κάρτες SIM, η Samsung αυξάνει τη χωρητικότητα στα 128GB. Όσο για την μεγαλύτερη ποσότητα RAM σε σύγκριση με την έκδοση που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες, αυτή είναι μια απόφαση που η ίδια γνωρίζει γιατί την πήρε.

Εκτός από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ το Samsung Galaxy Note 7 (Samsung SM-N9300) εμφανίστηκε και στο Geekbench με μνήμη RAM 6GB, γεγονός που ενισχύει τις πληροφορίες για νέα έκδοση.

Ακόμη δεν είμαστε βέβαιοι για το που προορίζεται η έκδοση με τα 6GB RAM, αλλά είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα, η μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, η οποία παράλληλα έχει αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για τα μεγάλα ονόματα λόγω των τοπικών brands, τα οποία έχουν φτάσει ήδη σε 6GB RAM περίπου στην μισή τιμή από τη Samsung.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα με οθόνη 5.7″, σκάνερ ίριδας και αδιάβροχο

samsung galaxy note 7 6gb ram, Samsung Galaxy Note 7: Έκδοση με 6GB RAM πήρε πιστοποίηση στην Κίνα

samsung galaxy note 7 6gb ram, Samsung Galaxy Note 7: Έκδοση με 6GB RAM πήρε πιστοποίηση στην Κίνα

samsung galaxy note 7 6gb ram, Samsung Galaxy Note 7: Έκδοση με 6GB RAM πήρε πιστοποίηση στην Κίνα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
apot345

Καλά έτσι και βγάλει αυτό το τέρας μόνο για την Κίνα ή και την Αμερική, θα έχω τελειώσει με την samsung οριστικά…

NtinosMD

Δε πα να βγαλουν και με 106 gb ram για τη Κινα. Τα 4 gb ειναι υπεραρκετα και το απεδειξε με το s7. Εξαλλου… με ποιον να κοντραριστει; Με την Oneplus που εβαλε 6 gb ram για ματια κοσμου και τελικα αποδειχτηκε πατατα; ( δειτε αντιστοιχα reviews ). Ανω των 4 ram θα εχει νοημα οταν ερθουν οι 4k οθονες για τα vr … Μεχρι στιγμης τα 4 ειναι αρκετα για ενα messenger , viber facebook, 2-3 παιχνιδια τυπου asphalt , vainglory κ κανα 2-3 web tab ανοιχτα στο παρασκηνιο και το youporn να παιζει παραλληλα. Τωρα αν τα κινεζακια κανουν τιποτα παραπανω θα με ενδιεφερε καργα να μαθω τι ωστε να χρειαζονται τοση ποσοτητα μνημης σ ενα σμαρτφονι του 2016.

Γιάννης1992

Φαίνεται πως η ευρωπαική αγορά δε θα είναι στα σχέδια της samsung και βλέπω πως αυτή την τακτική θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες στο μέλλον αφού μόνο στην αγορά της Κίνας(και της Ινδίας) να πουλήσει μια εταιρία και γίνεται κολοσσός(δες xiaomi,oppo,vivo)

kostasfc

Εδώ καθημερινά ανακοινώνονται 6gb σε ναυαρχίδες κινέζικες… τι να πω.. Ntinos, πιο proβατο πεθαίνεις!!!

apot345

Δηλαδή θα με χαλούσε αν με τα 879 ευρώ που ίσως έρθει Ελλάδα με τα 4gb, πάρω αυτό με τα 6 και δίκαρτο; Ας μη λέμε ότι νάναι απλά για να ειπωθεί! Από κάτι τέτοια απορώ γιατί κάθομαι και γράφω..

Τασος

Ότι και να σας δώσουν πάντα κάτι παραπάνω θα ζητατε ρε παιδιά έλεος . Φραπέ να κάνει εσείς θα θέλετε να κάνει φρέντο. Λέτε και θα το φτάσετε ποτέ στα όρια του το κινητό ας σοβαρεφτουμε λίγο.

Thanosgr13

@ Τάσος όταν δίνω τόσα λεφτά εννοείτε ότι θέλω το καλύτερο

SkynetForSure

Looooool, @Thanosgr13 αν δεν θες να πληρώνεις και θες και το καλύτερο, τότε σου προτείνω να ανοίξεις το δικιά σου παραγωγή smartphones. Το τελειο κινητό δεν πρόκειται να στο βγάλει καμοία εταιρία γιατί δεν τους συμφέρει. Όταν και αν βγεί το τέλειο τηλέφωνο και τα έχει όλα μην περιμένεις να βγει άλλο τον επόμενο χρόνο.
@Τασος : +1 χαχα

NtinosMD

Οποιος πιστευει οτι τα 879 δεν αξιζουν για το κινητο αυτο με αυτα τα σπεκς ας μη τα δωσει απο τη στιγμη που πιο μετα εχει την ευκαιρια να το αγορασει με πολυ πιο χαμηληη τιμη. Απλα τα πραγματα γαιτι κανεις δε σ αναγκαζει να το παρεις day 1. Τωρα αν κανεις συγκρινει το Note 7 με το Leeco Max και το Vernee Apollo παω πασο και δε σχολιαζω πλεον ( ΖΤΕ , Vivo, Lenovo γιατι αυτα ειναι οι κινεζικες εταιρειες που βγαλανε 6 gb ram smartphone αντε και ενα η Asus και ενα η OnePlus που αποδειχτηκε πατατα σ αυτο το θεμα ). Καλως η κακως το 2016 ειναι η χρονια των 4gb modules στη Ram. Οι υπολοιποι το κανουνε ( την επιπλεον προσαυξηση ) για εντυπωσιασμο στα χαρτια και για να αυξησουν τις πωλησεις στα κινητα τους κ οχι επειδη προσφερει ουσιαστικο οφελος στον χρηστη. Τωρα τη μοδα για πολλαπλες εκδοσεις σε ram και rom σε ναυαρχιδες, την εχουν οι κινεζοι, και μαλλον αποδιδει σ αυτους αυτο το μοντελο για να γινονται τετοιες κινησεις ( βλ. xiaomi mi5 που κυκλοφρησε και καλα η pro εκδοση με 4gb ram και 128 gb rom ) – παντα βεβαια με την… Συνέχεια »

ΝΙΚΟΣ

και μας θα μας πουλησει το απλο μοντελο με 900 ευρω κοντα.αμ δε!

George

H πιτα που μοιραζόταν για καταναλωση στον παγκοσμιο χαρτη πλεον εχει 2 ακομα πολυ μεγαλα κομματια.αυτα ειναι η κινα πρωτη κ μετα η ινδια.η διαμετρος της πιτας δεν αλλαξε αυτα που παραγει ο πλανητης κ το εργατικο δυναμικο του παραμενουν ιδια, οποτε το σημαινει αυτο;μικροτερο κομματι για εμας τους ευρωπαιους κ μετα τους αμερικανους.πανε οι εποχες μαγκες που (μιλαω σαν ευρωπη οχι ελλας) μασουλαγαμε τωρα θα φανε κ αλλοι.φυσικο λοιπον αυτες οι τερατωδης υπο αναπτηξη αγορες να εχουν τον πρωτο λογο πια.μη σταναχωριεστε τουλαχιστον δεν είμαστε η αφρικη το μερος απο το οποιο δημιούργητε το μεγαλυτερο κομματι της πιτας κ δεν της ανήκει ουτε μια κορα κ δεν πρόκειται να της ανηκει κ ποτε,χρειαζομαστε το μαυρο αιμα απο αυτο ζουμε τα βαμπιρ ΗΠΑ Ε.Ε.

Makis

NtinosMD και Τάσος, ωραίοι. Για τους υπόλοιπους, βάζουμε και λίγο χιούμορ παίδες, καλά λένε τα παιδιά….

Nick

Καλά και άμα το δείτε το note 7. Στην Ελλάδα κάτω των 900 ευρώ σε κάνα σκρουτζομαγαζο καλά θα είναι από τα άλλα κάνα 1000ρικακι καλά είναι…

Τασος

Και κάτι ακόμα εσάς που κραζεται τον αριθμό πυρήνων ,ραμ,μεγκα πίξελ, γιατί σας πειράζει ? Από την τσέπη σας τα πήρανε ?
Για εμένα ας βάλουν 1000 καλό σε εμένα θα κανει.
Και τέλος πάντων αυτό είναι μάρκετινγκ.
Στην τελική εσείς όλοι που ξέρετε από επιχειρήσεις φτιαξτε ένα κινητό με καλη ποιότητα και χαρακτηριστικά και εμείς θα το αγοράσουμε μην ανησυχειτε.;)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συμφωνώ πως ακόμη και το τέλειο κινητό να βγει θα υπάρξουν αυτοί που κατι αρνητικό θα βρουν αλλα συμφωνώ και με αυτούς που όταν ειναι να δωσουν ενα τέτοιο ποσο σαφώς και το θέλουν λιγο καλύτερο αλλα όχι και σε υπερβολικό βαθμό βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς δεν λεω οτι δεν μου αρεσει το note 7 ίσως και στην τελική να το πάρω απλα θα ήθελα να εχει κατι παραπάνω πχ απο την στιγμή που υπάρχει πχ 6 γίγα ραμ γιατι να βάλουν 4 εδώ κάποιοι θα πούνε και τι θα βάλουν στο επόμενο μοντέλο ναι συμφωνώ αλλα απο την στιγμή που είδη υπάρχει θα έπρεπε κατα την άποψη μου να βάλουν όπως και με τον επεξεργαστή μου την χάλασε δεν λεω να βάλουν τον ποιο καινούργιο απλα θα έπρεπε να ηταν λιγάκι ποιο γρήγορος και όχι ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.